Предстоящата 2016-та е годината на червената огнена маймуна

Червена огнена маймуна

Според китайския календар 2016 година ще е покровителствана от червената огнена маймуна, което ще донесе много енергия, движение и забавления.

Когато годината на червената огнена маймуна настъпи, не се опитвайте да планирате събитията в детайли, а се оставете на течението и бъдете подготвени за изненади.

Избягвайте също трупането на вещи, защото маймуната в китайската митология иска разнообразие и смяната. Тя ще активира любопитството и желанието за живот у повечето хора.

По-силни ще бъдат още остроумието, комуникацията между хората и хуморът. Успехи ще имат хората, които рискуват, без да се замислят, и са по-смели в осъществяването на целите си.

Бъдете по-нестандартни, когато търсите решение на проблемите си. Този подход също ще ви донесе успехи в годината на огнената маймуна. Ако прекалено много се колебаете или оставяте инициативата в чужди ръце, ще бъдете ощетявани, с каквото и да се занимавате.

Разговорите между хората ще се водят с лекота и дори напълно непознати бързо ще намират общи теми. Трябва обаче да се пазите от измами и да не оставяте умелите манипулатори да ви заблуждават.

Насочете енергията си в редовна физическа активност през 2016 година. Период е подходящ за фитнес, плуване, гимнастика, танци, бойни изкуства, тенис или дълги разходки.

Според китайския хороскоп най-успешни в годината на огнената червена маймуна ще са родените под знака Коза, Заек и Вол. За тях това ще е година, която ще подейства отлично на самочувствието им относно личните им възможности.

За знаците Маймуна, Дракон и Плъх предстои нестабилна година, в която хубавото и лошото ще се редуват. Нестабилна ще бъде и годината за Петел и Кон.

При родените под знака Тигър, Змия, Свиня и Куче положителни резултати ще има, само като не отмъщават за всяка обида, а се стараят да запазят разумната си преценка.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати