Луд късмет през Новата, ако сте нахранили бездомна котка

Луд късмет през Новата, ако сте нахранили бездомна котка

Ще ви върви ли като по вода през Новата година? Зависи какво сте правили на 31 декември и на първи януари. Този, който изпие последната глътка на новогодишната трапеза, ще се сдобие с най-голям късмет от цялата компания.

Ако някой е кихнал на новогодишната трапеза, през Новата година всички от компанията ще имат луд късмет. Ако сте търговец и сте направили голяма отстъпка от цената за първия купувач през годината, чака ви голям късмет в търговията.

Луд късмет през Новата, ако сте нахранили бездомна котка

Както изкарате първи януари, такава ще е цялата година. А ако в новогодишната нощ около дома ви е скитало бездомно коте или куче, няма да се отървете от късмет. Но само ако сте го прибрали или поне нахранили.

На първи януари не се хвърля боклук, не се прибира къщата, не се мете и не се мие подът – в противен случай чакайте само загуби през годината. Не се преработвайте в първия ден от годината – иначе рискувате цяла година да работите като вол.

През нощта на първи януари погледнете звездите – ако са много, чака ви голяма печалба. Наострете уши: ако вечерта чуете камбанен звън, чакат ви важни събития, ако мяуче котка – ще се появят нови съседи, а ако лае куче – чака ви нова връзка. Чуете ли птички, чакат ви добри новини.

Задължително е на първи януари да подарявате подаръци, да черпите познати и непознати и на всички да пожелаете успех през новата година. Колкото повече хора поздравите, толкова по-голям успех ви чака през годината.

На втори януари направете ритуал за опазване на къщата от лоши влияния. Запалете три свещички под икона, поставете едната до печката, а ако нямате такава, оставете до икона.

Една свещичка трябва да вземе в ръцете си мъж, другата трябва да е в ръцете на най-възрастната жена от къщата. Ако живеете в къща, обиколете я три пъти. Ако живеете в апартамент, три пъти го обиколете със запалените свещички.

Рейтинг

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати