sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Родна ясновидка: Апокалипсисът иде!

Родна ясновидка: Апокалипсисът иде!

Финансови пазари
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл-23%
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Прочутата ясновидка Николета предвиди, че краят на света ще дойде до края на тази година. Според жената, известна с острия си език и огнения си нрав, остават броени дни до Апокалипсиса и едва малцина ще бъдат тези, които ще се спасят.

Началото на края ще започне с краха на американския долар. Колапсът му ще бъде светкавичен и повсеместен. От Уол Стрийт до Шанхай и от Великобритания до Бразилия компаниите ще търпят нечувани загуби, а самите пазари ще се сринат необратимо.

Инфлацията и хаосът в световните икономики, които ще настъпят, ще излязат извън стените на фондовите борси и ще се пренесат на улиците. Градовете и страните ще бъдат залети с кръв и огън. Ефектът от този крах на американската валута не може да бъде предвиден с точност, но със сигурност ще бъде най-големият колапс в съвременната история на човечеството!

В първите дни от този колапс всички магазини и складове за хранителни продукти ще бъдат разграбени и след това ще започнат мародерства. Прочутата врачка съветва всички българи, които са зад граница, да се приберат в родината, защото Западна Европа и САЩ ще бъдат най-страшно засегнати от срива на долара. Николета казва, че камък върху камък няма да остане от най-големите мегаполиси на западната цивилизация.

Тя съветва всички да се запасят с дълготрайни стоки и да се молят за спасение, защото за да запазят разпадащите се държави, световните сили ще започната война, много по-страшна от всичко, което човечеството е преживявало досега.

Все повече световни медии и финансови анализатори предсказват едно и също нещо, като всички те дават общи предположения за датировката, че събитието ще се случи между средата на септември и средата на октомври 2016 година, но родната ясновидка смята, че бедата ще стане много по-скоро.

От друга страна, световните медии също започнаха да отразяват предстоящите събития. Американските милиардери напускат САЩ с бясна скорост. Американците, следящи световните тенденции, също или бягат там, където се отглежда храна, или напускат страната.

Апокалипсис

В подкрепа на предсказанието на Николета наскоро Жерард Селенте, който е основател на Тренд Рисърч и човекът, който предсказа световната финансова криза през 2008 година, каза: Ще бъде паника по улиците на всички градове от САЩ до Европа и от Южна Америка до Австралия. Ще видите как ще фалират пазар след пазар до пълен колапс.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
ross
ross
19.12.2015 19:55
Tazi jena vzemete ja zatvorete v njakoja klinika....pulna psihopatka.....chete razni predskazanija po internet i posle vse edno tja gi e vidjala.....te i tezi,koito publikuvat tezi gluposti sa za 4 km zaedno s neja.....
11
1
ИТ манияк
ИТ манияк
02.12.2015 20:21
Кво ще праиме като ни заспира нета не знам
9
3
Ели
Ели
01.12.2015 20:44
По принцип не вярвам в такива глобални предсказания, но напоследък наистина доста започна да се срива цялата система и в най-скоро време всичко ще рухне.
9
4
***
***
02.12.2015 19:53
Не си права страх ме е! Край със нас да се притеснявам ли? Не мога мога повече!!! Преди да е дошъл фаталния край ще намерите
трупа ми!
6
20
Анести
Анести
30.11.2015 12:36
тая Николета е толкова невзрачна и проста селянка , че имам чувството сънува постоянно
24
47
ass05
ass05
03.12.2015 17:44
Problemat i e che se misil za naslednica na baba Vanga Pak e tolkova prosta che stana za kachmer pred cqla BG s ostriqt si ezik ....rasi samo tapizmi..
7
16