Четирите най-жестоко отмъщаващи зодии

Четирите най-жестоко отмъщаващи зодии

Скандал

Всяка зодия реагира по различен начин, когато е обидена или наранена. Някои от тях успяват да запазят хладнокръвие и винаги са над нещата, други бързо забравят и прощават, но отмъщението на трети е толкова унищожително, че може да ви помете за секунди. Затова по-добре никога не наранявайте човек, роден под някой от тези зодиакални знаци.

Скорпион

Скорпионите оглавяват списъка на най-отмъстителните представители! Представителите на тази „отровна” зодия са боговете на схватките, истински майстори на скандалите. Дори и най-малкото засягане на интересите им води до злобно скачане и хапане. Там няма да се разминеш само със словесни нападки.

Ядосаш ли или нараниш ли Скорпион, той ще те „ужили” жестоко. За съжаление, доста често си го отнасят най-близките им хора.

Риби

Рибите се обиждат твърде лесно, защото са изключително чувствителни. Дори на пръв поглед да не покажат огорчението си, бъдете сигурни, че дори след 5 години те ще помнят точно в колко часа сте ги засегнали.

Зодия Риби

Отмъщението на Рибите не може да се мери с това на Скорпионите, то също са доста изобретателни. Когато някой ги нарани, започват да обясняват на всички колко лош човек е този някой. Ще се погрижат цялата ви компания, близките и далечните познати, да разберат, че сте постъпили по изключително долен начин.

Телец

За да ядосаш Телеца се нуждаеш от железни нерви, но колкото и железни да са, накрая пак само ти ще си изнервеният. А той ще седи с цялото си хладнокръвие и самообладание и ще ти гледа сеира.

Но, ако пък се окажеш толкова корав, че да успееш да нараниш чувствата на Телеца, горко ти! Този, който го е обидил, го чакат много тежки моменти оттук нататък. Тяхното най-силно отмъщение е тоталното игнориране и зачеркване на личността на всеки, който ги е предал веднъж.

Козирог

Не ви съветваме да разгневявате Козирог, особено ако имате ежедневен досег с него! Те отмъщават на секундата и добре знаят как – така, че да заболи най-много.

Ще вдигат ежедневни скандали, ще се отнасят пренебрежително със седмици, дори месеци, ще ви натякват грешката, а освен това ще има и доста „удари под кръста”.

Рейтинг

5 1
4 3
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Ducat Metin Sammi Sherafe
Пълни глупости.
1
2
SSM
SSM
02.10.2016 02:28
ЗА СКОРПИОНА И КОЗИРОГА Е ТОЧНО КАЗАНО !!! ;)
14
4
София_Христова-Водолей
Риби-не
4
4
Аз
Аз
19.02.2016 21:24
А Рака къде е ?
10
4
SSM
SSM
02.10.2016 02:26
РАКЪТ НЕ ОТМЪЩАВА, ЗАТОВА И НЕ Е ТУК !!! ;)
7
5
Juja
Juja
11.02.2016 00:21
Аз съм скорпион и е вярно поне за моята зодия е вярно
11
1