Предстои година на Марс – за какво да се подготвим

марс

Предстоящата 2016-та година ще се намира под влиянието на огнения Марс. Според нумерологията вибрацията на годината е 9, което ще тества търпението и постоянството ни.

Понеже Марс е агресивен и носи поредица от инциденти, съветът на астролозите е да бъдем по-внимателни с действията си през Новата година, тъй като дори най-малките грешки могат да имат сериозни последствия за нас или нашите близки.

Важно ще е също да довеждаме до край делата, с които се нагърбим, за да ни е по-спокойна годината.

Тъй като огненият Марс е и виновникът за пътните инциденти, нужно е също да сме по-внимателни, когато сме зад волана. Хората, на които им предстоят операции, също трябва да проучат добре процедурата преди да се подложат на нея.

Добре трябва да оглеждаме детайлите на всичко, с което се заемем, защото именно малките пропуски могат да бъдат причина за големите ни неуспехи през годината.

Марсовото влияние ще ни кара с готовност да приемаме предизвикателствата пред себе си. Годината е шанс да осъществим дори най-невъзможните си планове. Ще има повече сила, инициативност и решителност.

номер 9

Следващата 2016-та година според нумерологията е с вибрация 9, което, от една страна ще изпита търпението и постоянството ни към високите цели, но пък от друга - ще ни предостави много възможности за реализация.

В нумерологията се казва, че числото 9 носи завършване на един цикъл. Трябва да се замислите за всичките си големи дела от преди 9 години – кои от тях реализирахте и кои изоставихте.

Сега е времето да прекратите с всичко, което ви дърпа назад и да довършите смислените си проекти.

Годината ще ни подтиква да бъдем по-щедри към околните. Нужно е да съчувстваме повече и да раздаваме любов, за да се чувстваме щастливи и удовлетворени.

В година с вибрация 9 се заобиколете с артистични, емоционални и одухотворени хора.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
я.
я.
14.11.2015 18:00
Дано няма повече атентати! Дано изкоренят ИД! Дано измрат всичките!

Ако искате да знаете в Корана е позволено на мюсюлманите да лъжат неверниците! За ИД ние сме такива!!!
0
42