Недостатъци на зодия Везни
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Недостатъци на зодия Везни

Недостатъци на зодия Везни

Везни

Всяка зодия има своите недостатъци и Везните не са изключение в това отношение. Сред недостатъците на родените под този знак е почти пълната липса на чувство за хумор, което има пречи да контактуват пълноценно с околните и да не разбират шегите им.

Везните сякаш отблъскват късмета в любовта и това се дължи на тяхната несигурност, която ги лишава от възможността лесно да си намерят партньор. Родените под този знак са флегматични и рядко могат да свършат някаква работа навреме, заради което околните ги смятат за несериозни.

Представителите на тази зодия трудно взимат самостоятелно решение по какъвто и да е въпрос и предпочитат някой друг да го направи вместо тях, за да могат след това да прехвърлят върху него отговорността и вината, ако нещата не се развият по план.

Везните лесно се плашат от предизвикателства и не са готови да поемат дори най-малкия риск. Те трудно се справят и с най-малкия проблем и винаги разчитат на помощта на близките си, които трябва постоянно да ги обгрижват, все едно са малки деца.

Момичета

Везните смятат себе си за изтънчени познавачи на изкуството и винаги се опитват да блеснат в това отношение пред някого, за да се почувства той недостатъчно информиран по тези въпроси.

За Везните е съвсем нормално да злоупотребяват с информация, която са получили от близки хора, като не се замислят да разкажат на всички откъде са я научили.

Везните винаги са готови да изоставят близките си в беда и е трудно да бъдат накарани да помогнат на когото и да е. Родените под този знак се страхуват от проблемите и се опитват да ги избегнат с цената на всичко.

Трудно ще накарате човек от тази зодия да поеме отговорността за случващото се с някого по негова собствена вина и пред самия себе си ще смята, че е напълно невинен.

Везните са трудни партньори за брак. Те очакват от любимия човек всичко, но не са готови да направят и най-малкия компромис за каквото и да е. Везните смятат себе си за перфектни и не търпят и най-малкия намек за критика по техен адрес.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
29.10.2019 00:54
Пълни глупости
2
0
Desi Varbanova
Desi Varbanova
02.10.2019 14:38
Оооо забравих да добавя за жените Везни - лоши домакини, не умеят да готвят!
2
3
Desi Varbanova
Desi Varbanova
02.10.2019 14:37
Всяка жена Везна, която познавам (вкл. и майка ми) ще предпочете поредният си любовник, пред детето си. Нисък морал...ма много нисък. Мъжете Везни - мухльовци...не си заслужават коментар
1
2
Анонимен
Анонимен
17.05.2019 12:16
Има истина в описанието! :)
2
2
Анонимен
Анонимен
01.04.2019 15:35
Е ,не всички везни са такива ама някои си заслужават тези думи.......
3
0
Анонимен
Анонимен
17.04.2018 17:26
По големи глупости за везни не бях чувала....нищо общо със зодията
9
6
Потребител#173240
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И НИЩО ВЯРНО ЗА ВЕЗНИТЕ.ВЕЗНИТЕ СА СЪСТРАДАТЕЛНИ, ОТГОВОРНИ, , ПОЕМАЩИ РИСКОВЕ, ПОМАГАЩИ,СРЪЧНИ, КРЕАТИВНИ, ИНЕЛИГЕНТНИ, КОМУНИКАТИВНИ, ЗАБАВНИ.....
47
9
Кристиана Стоянова
Пълни простотии... Нереални идиотщини.
23
10