Недостатъци на зодия Скорпион

Скорпион

Недостатъците на зодия Скорпион не са много, но са сериозни и е добре да се знаят от хората, които често контактуват с тях. Скорпионът е злопаметен и никога не забравя, ако някой му е навредил или го е изложил пред хора.

Дори да е минало много време, Скорпионът ще намери начин да си отмъсти и то така, че жертвата му да помни дълго този момент. Скорпионът е в състояние месеци наред да обмисля плана си за отмъщение, за да може човекът, на когото има зъб, да се почувства много зле.

Скорпионът е доста опасен и с него шега не бива. Той е много самолюбив и ако някой го засегне на тема чест, го очакват много неприятности.

Скорпионът намира за съвсем нормално да се шегува по най-неприятния начин с хората, без да го интересува дали им причинява неприятни чувства. А ако го разбере, на лицето му обикновено грейва усмивка.

Проблеми

Скорпионът не подбира средства, когато става въпрос да отмъсти на някого. Той трудно търпи изневярата и е достатъчно партньорът му да направи и най-малкия опит за забежка, след което връзката приключва, и то завинаги.

Скорпионът не променя позицията си по нито един въпрос, независимо с какви методи човек се опитва да му повлияе, за да се откаже от веднъж взетото решение.

Родените под този знак са много коварни и трябва да внимавате какво им разказвате, тъй като те винаги ще злоупотребят с информацията, която сте им споделили.

Когато се издига в службата, Скорпионът е склонен да жертва приятелства и да ползва непозволени средства, само и само да е над другите в йерархията.

Скорпионът не търпи да му се противоречи, това му действа много зле. Ако хване някой близък, че го лъже, дори за нещо съвсем дребно, той е в състояние да се отдръпне и да не контактува с любим човек в продължение на месеци, защото е бил излъган.

Скорпионът не понася, когато някой се опитва да го измами, особено ако е в област, която е позната добре на родените под този знак. Скорпионът трудно приема загубите и е готов да се бори с цената на всичко, само и само да излезе винаги победител.

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Руми Ангел Аврамов
Руми Ангел Аврамов
02.07.2017 09:50
Такива сме.Но правим и изключения за отмъщението не със всички и не винаги.
1
1
deniva
deniva
29.03.2016 11:46
Това няма нищо общо с реалноста . Скорпионите обичат силно , когато обичат и никога не биха предали някой когото са приели за приятел . Мразат всичко нечестно . Явно този който го е писал никога не е имал приятел скорпион , жалко .
23
1
Meri
Meri
18.02.2016 10:37
Боже , май някой много мрази моя милост :) хаххахахахх
2
1
Петър
Петър
17.02.2016 04:23
Аз съм зодия дева но всякаш е писано за мен.
2
0
с
с
29.11.2015 18:11
статията ми повдигна настроението.като скорпион мога да кажа поне за себе си, че да си злопаметен и да се отмъщава си е хоби, може би в голяма степен за забавление.но не обичам да наранявам хората и да бъда наранявана.
6
1
Скорпи
Скорпи
17.11.2015 03:44
Има верни неща в статията, но някои са доста преувеличени. На никой не му харесва да го лъжат, мамят, да му изневеряват. Ама нас изкарвате гадни, защото после търсим отмъщение и наказваме хората, които са ни предали. Еми много ясно, че ще те ужиля като ме настъпиш по опашката. :D
9
0
я.
я.
14.11.2015 17:58
Скорпионите са гадни, от опит знам с близък човек! Самовлюбени и себични, те мислят само за своето добро и не им пука кого нараняват! От Скорпиони само обиди и присмех съм видяла! Те са мръсни гадове!
6
63
skorpion
skorpion
05.04.2016 13:22
след като си получил това от скорпион,най вероятно просто си го заслужаваш и не успяваш да изтърпиш крайната искреност на зодията :S
:D
9
2