Деца от други измерения живяли в Англия?

Деца от други измерения живяли в Англия?

В средата на XII в. в Англия се появили странни деца, които по нищо не приличали на тогавашните хлапета.

Те били с особен цвят на косата и кожата, не знаели актуалния език и напълно отказвали да ядат нормална храна. Това дава днес на учените увереността, че Земята на Свети Мартин се намира на друга планета или в друго измерение.

Може би децата са пристигнали на планетата през тунел или пещера, смятат най-смелите изследователи на древния феномен. Косата и кожата на малките същества били зелени.

Деца от други измерения живяли в Англия?

Учените смятат, че те не са се хранели с нищо, защото са получавали енергия от въглеродния двуокис и слънчевата светлина, точно като растенията.

Възможно е зелените деца да са продукт на генно инженерство или просто да са представители на съвсем различна раса. Но телата и лицата им много напомняли на нашите...

Тези хлапета се появили в средата на XII век в селцето Улпит в Съфолк. На развален английски децата обяснили, че са дошли през тунел и идват от място, където светлината е много слаба. Те са две – момченце и момиченце.

Момченцето бързо умира, но момиченцето успява да се пребори за живота си. То дори сменя цвета си с розов, пораства, омъжва се и напълно се слива със земната обстановка.

Според древните британци децата идвали от Земята на Свети Мартин, която се намирала толкова далече, че никой не може да стигне до нея. Има обаче и скептици сред учените, които смятат, че децата просто са станали жертва на опитите на древни алхимици.

Има вероятност те да са се отровили със съединения на мед, докато са работили в някоя мина. Затова кожата и косата им са станали зелени.

Според легендите на Съфолк обаче един ден тунелът към другото измерение отново ще се отвори и тогава ще се разкрие загадката на зелените деца.

Рейтинг

3.2
Общо 10 гласували
5 2
4 2
3 3
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Албена
Албена
04.09.2015 23:34
Е в 12 век за какво генно инженерство ми говорите?!
0
0
Гери
Гери
09.02.2012 16:19
Много интересно. ^^
2
0