Инатът на тези зодии ще ви скъси живота!

Инат

Всеки човек притежава както добри, така и лоши черти на характера. Но няма как да отречем, че при някои зодии инатът, егоизмът и твърдоглавието взимат превес, заради което печелят челните позиции в класацията за най-инатливи зодии. Ето и кои са те.

Зодия Скорпион

За инатливите представители на този знак може да се каже, че те се наслаждават в пъти повече на борбите, които водят, а не толкова на крайния резултат. Скорпионите са родени лидери, които просто обожават да следват някаква цел. Сякаш специално за тях е създадена фразата, че могат да минат през трупове, но ще постигнат каквото са си наумили. Потаен и много сложна натура, Скорпионът върши много работа, не се страхува да се конфронтира с всеки и за всичко, което му се изпречи на пътя.

Зодия Овен

Зодия Овен

Най-големите недостатъци на Овена, които му печелят сребърния медал в тази класация, са гневът, постоянната променливост и мнителността. Въпреки че не се слави като отмъстителна натура в сравнение с долните два знака, имайте предвид, че той забравя много бавно. Склонен е да се инати с месеци и да не каже дори дума, ако сте го засегнали с нещо.

Остава да се надявате, че притежавате ясновидски способности, за да разчетете настроението на Овена. Друга слаба черта, която е в състояние да разруши отношенията им с други хора, е безпардонността. Често се случва да казват импулсивни неща, тъй като последното нещо, с което се съобразяват, е мнението и чувствата на околните.

Зодия Телец

Зодия Телец

Стихията, която владее зодиакалния знак Телец, е земята. Надали ще намерите по-стабилни и устойчиви на емоции хора в целия зодиак. Телците са здрави и сигурни като камък. Този рогат представител на зодиакалната карта е известен с инатливия си характер - не може да бъде принуден да отиде там, където не иска, и да направи нещо, което сам не е пожелал. Разбира се, ще си загубите времето, ако сте решили да убеждавате Телец, че е инатлив. Те считат себе си за аналитични, търпеливи и разумни и че просто отстояват позицията си.

Зодия Козирог

Козирогът също не отстъпва по инат на останалите зодии, но определено може да се отличи от тях с издръжливостта си – както физическа, така и психическа. С огромно търпение и невероятно упорство преодолява всички препятствия, изпречили се на пътя му.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
валя
валя
24.03.2016 20:57
за овена и скорпиона -много точно!
7
0
Злати
Злати
12.03.2016 05:54
Хората от зодия Дева са в челната класация,защо ги пропуснахте?Да правят напук нямат равни!
12
1
Козирог
Козирог
16.10.2015 15:46
Отворих страницата и като видях, че Козирогът го няма побеснях! После обаче без да искам отидох на долу и той бил там! Вече съм доволна.
10
0
Пламена Младенова
Ама нали сме търпеливи, защо побесняваш :D
4
0
Пламена Младенова
Така си е :)
1
0
Саске
Саске
10.10.2015 18:44
ха! от мен по-гаден инат няма, а съм зодия ЛЪВ
7
1
sofiq
sofiq
09.10.2015 14:11
Za teleca e napulno vqrno
13
0