Есенният хороскоп за всички зодии за 2015-та

Есенен хороскоп

Астрономическата есен тази година настъпи на 23 септември, като през следващите месеци ще има и промени на звездната карта, които ще се отразят на всички зодиакални знаци.

Овен – Успехи в професията

За представителите на зодия Овен трите месеца от есента ще за изключително успешни за кариерата. Постиженията им на работното място няма да останат незабелязани от шефовете и им предстои повишение. Заради фокусирането върху работата обаче ще пострада романтичната им връзка.

Телец – Предстоят ви сложни избори

Ще трябва да взимате важни решения тази есен, като често изборите пред вас ще са повече от един и това допълнително ще ви затруднява. Някои от предприетите промени ще бъдат успешни, докато други ще са пълен провал. Това може да ви изнерви, но се постарайте да не стоварвате негативните си емоции върху близките.

Близнаци – Подгответе се за изненади

Хороскоп

В професионално отношения събитията около вас ще бъдат стабилни, но е възможно често да се чувствате отпаднали и уморени. Монотонното ежедневие ще ви демотивира за кратко, но след това предстоят много изненади, особено в любовен план.

Рак – Много ще пътувате

Есента за вас ще премине с много пътувания. Ще посетите места, за които само до скоро сте си мечтаели. През следващите няколко месеца ще се сближите повече с приятелите и семейството, като ще успеете да разберете на кои хора наистина може да вярвате.

Лъв – Ще останете стабилни

Есента ще бъде успешна и през сезона ще успеете да запазите това, което вече сте постигнали. Достатъчно енергични и мотивирани сте, за да постигнете и повече, но за сега трябва да се придържате към сигурността, за да бъдете по-спокойни.

Дева – Ще се редуват хубави и лоши събития

Възходи и падения ви очакват през следващите 3 месеца. Няма как да планирате събитията, а ситуациите, които излизат извън контрола ви, ще внасят доста смут в ежедневието. Нужно е само да запазите положителната си настройка, да се радвате или да се учите от всичко, което ви се случва.

Везни – Период на купони и забавления

Чести събирания с приятели и познати, купони и забавления – такава се очертава да бъде за вас есента на 2015-та. Единственото, което може да ви ядосва през следващите няколко месеца, са малките проблеми в службата.

Есен

Скорпион – Очакват ви финансови загуби

Настъпващият нов сезон няма да е никак лек за вас. Ще се изправите пред сериозни финансови проблеми. За големите загуби, които ще се наложи да преживеете, ще ви помогнат близки и приятели. Не е моментът да проявявате излишна гордост, а може да потърсите помощ в трудностите.

Стрелец – Предстоят спокойни месеци

Следващите месеци ще преминат без големи сътресения за вас. Може да се отдадете на заслужена почивка и да пътувате. В любовта и на работа всичко ще върви по план и може да сте спокойни, че не се очакват големи проблеми.

Козирог – Месеците няма да бъдат леки

Есенните месеци няма да са едни от най-приятните за вас. Голяма част от плановете ви ще се провалят. Не бива обаче да наказвате близките си или половинката за нелекия период. Постарайте се да държите емоциите си под контрол и се погрижете за здравословното си състояние.

Водолей – Запазете положителната си нагласа

Проблеми пред вас няма да липсват през следващите месеци. Ако обаче запазете положителните си възгледи, ще се справите лесно с препятствията. Много вълнуващи моменти ви очакват в любовен план, тъй като половинката е измислил различни изненади, за да ви зарадва.

Риби – Ще работите повече от обикновено

Есента ще е изпълнена с ангажименти за вас. Ще се наложи да работите повече от обикновено, за да сте готови със задачите си навреме. За момента е нужно да пренебрегнете семейството и приятелите, но да се фокусирате върху отговорностите си.

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари