Как ще се повлияе Сатурн в Стрелец на зодиите

Сатурн

От 18 септември Сатурн ще се движи в Стрелец за период от 2 години. Според астрологията тази позиция на планетата ще повлияе на пътуванията зад граница, контактите и други сфери, покровителствани от Стрелец.

За да разберете как ще ви се отрази движението на Сатурн от Скорпион в Стрелец, трябва да знаете асцендента си, който се определя спрямо часа ви на раждане.

Асцендент Овен

През следващите 2 години ще се насочите към усъвършенстване на уменията си. Важно за вас ще бъде израстването в духовен и личен план, като е възможно напълно да промените някои от доскорошните си възгледи. От полза за вас ще са пътуванията, както и езиковите курсове.

Асцендент Телец

В периода, когато Сатурн се намира в Стрелец, не трябва да поемате никакви рискове, свързани с пари. Неприятности ще имате, ако теглите кредите, без предварително да се запознаете с всички условия. Не прибързвайте при подписване на дългосрочни документи, а внимателно проучвайте и търсете съветите на хората около вас.

Асцендент Близнаци

Сатурн е Стрелец ще се отрази негативно на вашата любовна връзка. Възможно е в този 2-годишен период да се отдалечите с партньора. Ако обаче намерите изход от трудностите и не прекалявате с драмите, след това отношенията ви ще станат много по-стабилни и силни.

Зодии

Асцендент Рак

През следващите 2 години от вас ще се изисква да бъдете по-организирани и надеждни. От това ще зависи дали ще се издигнете в кариерата или дълго време ще стоите без работа. Колегите и началниците ще изискват от вас да довършавате започнатите проекти и да бъдете по-отговорни.

Асцендент Лъв

Периодът ще е отличен за обвързаните, но ако правите опити за забременяване, следващите 2 години няма да са най-сполучливият момент за целта. Ако отскоро имате връзка, тя ще става по-сериозна с времето, но ако все още нямате партньор до себе си, е много вероятно да сте самотни през следващите години.

Асцендент Дева

През следващите 2 години отношенията ви със семейството и особено с майка ви ще се изострят. Самите вие няма да изпитвате голямо желание за общуване с роднините си, като ще предпочитате да пътувате. Периодът обаче ще е отличен за вашата кариера, като ще покорите големи върхове в професионално отношение.

Асцендент Везни

С представителите на този асцендент общуването ще е доста трудно. Сатурн в Стрелец ще създава препятствия пред контактите ви, но това в никакъв случай не трябва да ви отказва. Опитайте се да задържите хората, на които държите, като ги посещавате по-често или им пишете. Ако не успеете да запазите връзката си сега, в бъдеще напълно ще се отдалечите.

Асцендент Скорпион

Позицията на Сатурн в Стрелец ще ви научи как да се отнасяте към парите си. Ако сте склонни да харчите, без да се замисляте, през следващите 2 години ще получите тежки, но ценни уроци по този въпрос. Докато Сатурн е в тази позиция, ще се научите правилно да разпределяте и управлявате финансите си.

Как ще се повлияе Сатурн в Стрелец на зодиите

Асцендент Стрелец

Егото ви ще порасне значително през следващите 2 години. От една страна, хората ще се по-склонни да виждат само хубавите ви страни, а от друга - шансовете ви да ги изявявате няма да са никак малко. Опитите ви да имате мечтаната фигура, как и останалите промени с външния ви вид, ще са напълно успешни.

Асцендент Козирог

През следващите 2 години ще имате нужда по-често да оставате сами. Интересът ви към психология и техники за медитация ще е по-силен от обикновено. Периодът отвратя пред вас възможности за пътуване в чужбина, но трудно ще се адаптирате към тази промяна.

Асцендент Водолей

Сатурн в Стрелец ще изпита приятелите в живота ви. Възможно е някои от тях да напуснат живота ви завинаги, но е възможно и стари приятелства отново да се възродят. От вас се изисква да преследвате усърдно целите си и да не спирате да мечтаете.

Асцендент Риби

Бъдете внимателни, ако трябва да започвате нова работа или да стартирате нов бизнес. Моментът не е особено подходящ за подобна дейност. През следващите 2 години ще имате силни сблъсъци с авторитетни фигури както на работното място, така и в семейната среда.

Рейтинг

4
Общо 6 гласували
5 1
4 4
3 1
2 0
1 0

Коментари

Водещи от категорията