sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Дух взе страха на работници в железария

Дух взе страха на работници в железария

Духове

Истории за духове, бродещи из гробища, запустели стари къщи и комплекси са добре известни на човечеството. През последните години обаче страховити привидения биват забелязвани дори в места, където кипи активен социален живот - например в клубове, ресторанти и различни търговски обекти.

За подобен доста плашещ случай разказват и от магазин за желязо в населено място край град Бирмингам, Обединеното кралство. Присъствието на злокобния призрак толкова притеснило служителите на обекта, че те дори пожелали да напуснат работа, съобщава изданието Дейли мейл.

Както при повечето истории с духове и този призрак бил открит съвсем неочаквано. Всичко започнала, когато мениджърът на въпросния железарски магазин Крис наредил на своя племенник да направи няколко снимки на търговския обект, за да ги качи в сайта на мястото с цел реклама.

Младежът изпълнил желанието на чичо си, но когато разгледал фотосите, останал без думи. Момчето изпаднало в ужас, когато забелязало, че на едното изображение е запечатан образът на старица, за чието обяснение нямало никакво логично обяснение. Ето защо младежът стигнал до извода, че това най-вероятно е дух.

Съвсем очаквано, новината за бродещия в железарския магазин призрак се разпространила много бързо сред служителите. Щом научили за необикновения обитател на търговския обект, работниците се паникьосали и пожелали да напуснат. Тези от тях, които продължили да работят на това място, в момента също подкрепят с разкази версията за призрака.

По думите им понякога документи, наредени по рафтовете, започват да се мърдат, без да има видима причина за това. Освен това можели да се чуят вопли на жена и плач. Правело впечатление също така, че температурите в помещението много рязко се покачват, а после спадат. В един момент нещата стигнали дотам, че магазинът се наводнил, отново без логична причина.

След всички тези стряскащи случки мениджърът на железарията започнал да разнищва ситуацията. Внезапно той си спомнил, че преди време предишните собственици на мястото минали през магазина и го попитали дали вече е виждал призрака. Тогава той не могъл да си обясни думите им, но сега всичко му се изяснява.

За да разбере нещо повече за призрачното помещение, Крис дори потърсил помощта на екстрасенс. Медиумът посетил магазина и заявил, че наводнението е предизвикано от призрака на малко момче, което е било убито тук. За образа на старата дама обаче така и не се разбрало нищо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати