Напушен мъж разрови гроба на баща си, за да освободи душата му

Гроб

Американец в нетрезво състояние реши да изпълни нетипичен обичай, с който да помогне на починалия си баща по-лесно да се възкачи на небето. Мъжът бил твърдо убеден, че след като разкопае гроба на своя покоен родител, неговата душа най-после ще отиде там, където ѝ се полага, съобщава западни информационни агенции.

Зрелищната сцена се разиграла в град Станфорд, щат Кентъки. 44-годишният Майкъл Мей прекалил с някои упойващи вещества. Най-вероятно това е причината, той да бъде завладян от идеята, че баща му трябва да се въскачи на небето точно в този момент. Без да губи време, американецът пристигнал на гробището, където се намирало тялото на баща му вече повече от четиридесет години.

44-годишният почерпен мъж започнал да разравя гроба. В този момент обаче своеобразният ритуал бил прекъснат от пристигналата на място полиция. Униформените побързали да арестуват мъжа, не само заради оскверняването на гроба, но и заради притежанието на канабис и неадекватното поведение на обществено място.

Органите на реда обясняват, че държанието на Майкъл Мей най-вероятно се дължи на факта, че той е прекалил с алкохола и марихуаната. Но точно докато 44-годишният мъж действал по освобождаването на душата на баща си, той бил забелязан от съвестни граждани. Именно те сигнализирали за безчинствата на пияни мъж в местната полиция.

Свидетелите на тази случка обясняват, че докато разравял гроба, Майкъл Мей цитирал текстове от Библията. Когато мъжът бил закопчан, той опитал да обясни, че се заел с начинанието си, единствено за да помогне на починалия си родител по-лесно да се отправи към небесата.

Магии

Баща ми не трябва да лежи под пръста! Той трябва да е на небето до звездите, настоявал пияният господин.

Не по-малко скандален случай с разкопаване на гробове имаше и у нас преди години. Тогава цяла България беше потресена от вандалските прояви на майка и син от Враца, които разкопали повече от 30 гроба, за да развалят тегнеща над тях черна магия, пише местна медия.

Познати на семейството обясниха, че напоследък тези хора страдали от изключително лош късмет. За да се справят с проблема, те решили да отидат на врачка. Медиумът им казал, че завистници направили черна магия на семейството заради апартамент.

Врачката обяснила на семейството, че заклинанието се изпълнило, след като зложелателите заровили предмети в няколко гроба. Тези гробове били разположени точна така, че взети заедно, образували буква от названието на гръцка богиня на смъртта. За да премахнат магията, синът и майката посегнали на гробищния парк.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати