В коя държава ни чака голямата любов според зодията

В коя държава ни чака голямата любов според зодията

Любовен хороскоп

Определени страни по света могат да ви донесат късмет в любовта. Ако се доверите на зодиакалния си знак и пътувате до съответната държава, е много вероятно да срещнете човека на вашите мечти.

Овен – Великобритания, Венесуела и Германия

Посетете тези 3 страни, ако сте представители на първата зодия от хороскопа, защото те са вашите късметлийски. Сред хората, които се запознаете, търсете издатели, преподаватели или учени.

В коя държава ни чака голямата любов според зодията

Телец - Египет, Швеция, Украйна, Чехия, Словакия, Обединените арабски емирства

При Телците е много вероятно да срещната бъдещия си съпруг в една от тези държави, особено ако посетят светски прием.

Близнаци - САЩ, Гърция и Румъния

Късметът в любовта ще е на ваша страна, ако посетите една от тези държави. За да бъдете напълно щастливи в любовта, търсете човек с нестандартна професия, който да ви дава нужните промени и свобода.

Рак - Индия, Литва и Холандия

Според звездните изчисления най-успешен брак ще имате с човек, когото сте срещнете в една от тези три страни. Ще се чувствате добре до човек с духовна професия като свещеник или психоаналитик.

Лъв - Франция, Италия и Испания

В тези страни има най-голяма вероятност да откриете партньор, с когото ще се чувствате напълно разбрани. Търсете човек, с когото имате еднакво образование и социално положение.

Дева - Япония, Латвия, Швейцария или Германия

Голямата любов за вас се намира в тези държави, но дори силно да се влюбите, не трябва да забравяте здравия си разум, като е хубаво преди брака да помислите за предбрачен договор.

Везни - Великобритания, Китай и Нова Зеландия

Най-голям късмет в любовта ще имате в една от тези три страни. Търсете журналист, писател или търговец, за да сте напълно щастливи и удовлетворени от любовния си живот.

Скорпион - Турция, Пакистан, Азербайджан, Афганистан, Иран, Ирак или Куба

В тези страни живеят хора с доста темпераментен и своенравен характер, каквито се харесват на Скорпионите. Търсете си половинка, която има собствено жилище.

Стрелец – Грузия, Монголия, Полша, Аржентина или Мексико

В коя държава ни чака голямата любов според зодията

Ако срещнете човек в една от тези страни, връзката ви ще е изпълнена със страст и демонстрации на силните ви чувства. Най-щастливи ще бъдете с човек с артистична професия – художник, певец, актьор.

Козирог - Естония, Саудитска Арабия или Норвегия

На Козирозите им е съдено да открият голямата си любов сред колегите, особено ако посетят някои от късметлийските си страни по работа. По-дълга и стабилна ще е връзката им, ако е партньорът е по-възрастен.

Водолей – Канада или Австралия

За Водолеите е важно да създадат и приятелска връзка със своя партньор. Според звездите идеална половинка ще открият в Канада или Австралия, а истински щастливи ще бъдат с художник или юрист.

Риби – Израел или Тайланд

Голямата любов на Рибите ги чака в Израел или Тайланд. Те трябва да търсят човек, който има стабилна професия с прилични доходи като работник в банка или финансист.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати