Бърз тест: Притежавате ли ясновидски способности?

Бърз тест: Притежавате ли ясновидски способности?

Вярва се, че съществуват малцина щастливци, надарени с ясновидски способности. За да прецените дали и вие сте сред тях, опитайте бързия тест с монетата.

За целта са ви нужни само една монета и малко търпение. Тестът се основава на промяната на вероятността за получаване на ези или тура при хвърляне. По правило, когато монетата бъде подхвърлена, тя трябва да се обърне по 50 пъти от всяка страна.

Колебанията в това отношение са статистически обяснени – реално, стоте подхвърляния не могат да осигурят това съотношение. Статистически погледнато, колкото повече са хвърлянията, толкова по-малък става процентът на отклоненията, но дори и след 10 000 подхвърляния, се наблюдава отклонение от 1 %.

Когато притежавате определени способности, то вие може да промените и предвидите резултатa. Изберете нова чиста монета от 1 лев или 50 стотинки. Колкото по-лека е тя, толкова по-висок процент на отклонения ще даде. Целта ви е да отгатнете колкото се може повече пъти на коя страна ще падне монетата.

Бърз тест: Притежавате ли ясновидски способности?

Застанете на тихо място, където няма осветление. Вземете лист хартия и го разделете на две. В едната част ще попълвате "ези", на съседната – "тура". Във всяка страна, в началото на отделен ред, попълвайте числото по ред на хвърлянията.

Седнете удобно. Нека пред вас има материя, при която монетата няма да дрънка. Концентрирайте се в заниманието и изхвърлете всички странични мисли от главата си. Направете колкото са нужни хвърляния за подготовка. Не я хвърляйте високо – нека тя лети на височината на очите ви. Следете монетата винаги да пада е в обсега ви.

Когато сте готови, започнете да мислите за страната, която искате да се падне. Съсредоточете се върху нея, докато монетата се върти във въздуха. Когато сте готови, кажете "Сега! " и започнете да броите хвърлянията.

Когато се падне избраната страна, хвалете монетата. По този начин засилвате своите способности. Нужни са няколко опита по 100 хвърляния, за да се направи оценка за вашите ясновидски способности.

Статистиката е достоверна – при над 62 попадения има показания за ясновидски способности. За да ги потвърдите, сменете монетата и мястото на опита няколко пъти. Ако резултатът се повтаря, то значи е време да се замислите по-сериозно за това, което се крие във вас.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати