Бенките по твоето тяло и какво означават те

Бенките по твоето тяло и какво означават те

Ако имате бенка във вид на звезда, е много рядък и щастлив знак. Не трябва да се търси обаче прилика с петолъчката, защото звездата може да прилича на силно деформирана звезда. Важното е петънцето да е с пет края. Смята се, че човек, който има звезда по тялото, винаги ще бъде закрилян от съдбата.

Бенка във вид на море, езеро, континент или остров, е знак, че притежателят й е непредвидим до безразсъдство. Когато имате сериозна връзка с човек, който има такава бенка, трябва да се въоръжите с търпение, ако наистина имате чувства към него.

Бенка, която прилича на птица, е много добър знак, особено ако крилете й са разперени. Човек с такава бенка може да постигне много в живота си, и то с малко усилия. Той е снизходителен към слабостите на хората и винаги се опитва да им помага. Птицата говори и за това, че може да стане диригент или музикант, а също така пътешественик. Най-силно е влиянието на бенката-птица, ако се намира до сърцето или на лявото рамо.

Ако имате бенка, която прилича на котка, вие сте тайнствена личност, има шанс да притежавате магически сили. През Средновековието хора с такава бенка са се смятали за обладани от Дявола. Такива хора стават страхотни актьори, прокурори и адвокати.

Наподобяваща огън или пламък бенка е знак за личност, склонна към усложняване на всяка ситуация. Такъв човек е ужасен в гнева си, не може да сдържа емоциите си. Може да се справи с това само под влияние на любим човек. Тези хора са много храбри, смели и са склонни да извършат подвиг. Мъжете с такъв знак са безумни ревнивци. Жените са екстравагантни, стремят се да привлекат вниманието на всички. В състояние са да зарежат работата и децата си, за да прекарат няколко горещи нощи с любовника си. Такива хора са склонни към депресии.

Бенка, която напомня човешко лице, не е приятен знак. Човек с такава бенка постоянно има чувството, че някой го наблюдава. Такива хора са много съвестни, винаги обмислят постъпките си и преувеличават недостатъците си. Но ако такава бенка е на рамото или на гърба, винаги ще се намира някой, който ще помага на този човек да се справя с неприятностите.

Бенка във вид на отпечатък от устни говори за това, че притежателят й ще получава редовно приятни изненади. Към мъжете с такъв знак съдбата е особено благосклонна. Жена с подобна бенка поне веднъж в живота си ще срещне врачка, която ще й предскаже бъдещето и всичко ще се сбъдне. Хора с такава бенка са наистина целунати от съдбата, защото винаги успяват да се измъкнат и от най-неблагоприятната за тях ситуация.

Бенка във вид на слон, която се намира на рамото, говори за това, че притежателят й е човек, на когото може винаги да се разчита. В детството си обаче той преживява много трудности, но след време успява да просперира в живота.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 6
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (28)

Изпрати
bemkata
bemkata
28.03.2012 22:17
ами аз като имам на оная работа :) кжо да кажа хаха :)
0
0
Didka
Didka
28.03.2012 10:33
Аз не съм забелязвала ... но имам по цялото тяло има няма над 200 бенки.... Доста работи се получават !!!!
0
0
елена
елена
27.03.2012 20:58
Аз имам бенка на лакътя, на глезена и на лявото бедро.Какво ли значи????
0
0
Ники
Ники
27.03.2012 19:00
Еми, аз имам бенка под дясното око и бенка над лявото око. Не знам какво означава,ако изобщо има някакво значение.
0
0
Ния
Ния
25.09.2011 22:23
Аз на 4 места имам по 3 бенки подредени една след друга. На лявата ръка, на лявото бедро, на дясната ръка и на десния пръсец. Странно разположение. А на врата, към гърдите имам 4 последователни. Това има ли някакво значение или е просто съвпадение ?
0
0
anito
anito
19.09.2011 18:08
Аз пък имам бенка на лявото око, от долу, под миглите. Може ли някой да ми каже какво означава, дали е добър знак, понеже е като точка.

0
0
Ини
Ини
01.08.2011 23:26
Аз пък имам бенка на ходилото. Според вас това добър знак ли е ?
0
0
Никол
Никол
31.07.2011 17:21
Да ви попитам, имам бенки на рамото, които образуват съзвездия поне около 3 съзвездия имам образувани на ръката, добър знак ли е според вас ?
0
0