Първата буква от името ви показва какъв сте

Характер

Редица специалисти смятат, че името е съвкупност от дадени звуци – вълни с определени параметри, които влияят по определен начин върху околните. Но несъмнено най-доминираща е първата буква. Ако се повтаря в името, то нейните влияния върху личността са още по-силни. Ето какви тайни разкрива за вас първата буква от името ви.

А - Вие сте горди, уверени, самостоятелни и постоянно се борите за независимост. Надарени сте с висок интелект и здрав разум. Подхождат ви лидерски позиции.

Б - Носителите на тази начална буква са трудолюбиви хора, отдадени на целите и семейството си. Те имат чувство за отговорност и развит инстинкт за самосъхранение.

В - Вие сте оптимистично настроени към живота. Идеалистичната ви природа понякога ви изиграва лоша шега, защото често се разочаровате от заобикалящата ви среда.

Г- Отличавате се с методичност и не обичате да сте в подчинено положение. Вие сте търпеливи и организирани личности.

Д - Притежавате творческо вдъхновение и сила да наложите равновесие между собствените си противоречия. Лоялни сте към хората около себе си, романтични и се радвате на живота.

Е - Обичате промените, общуването и сте взискателни както към себе си, така и към другите. Лесно избухвате и трябва да внимавате със сарказма и острия си език, защото знаете как да наранявате околните.

Ж – Отворени сте към хората и можете да се развиете в социален и духовен план. Умеете да анализирате проблемите си и да намерите равновесието в себе си.

З – Този човек обича да привлича внимание върху себе си и го прави по най-различни начини. Честолюбиви, горделиви хора, които не търпят чуждото мнение.

И - Праволинейността и честността на този човек могат да се превърнат както в положителни, така и в отрицателни черти от характера му. Той е делови, енергичен, не търпи еднообразието.

Й - Можете да постигнете материални успехи и имате сили да растете в социален план. Разчитате предимно на себе си и това недоверие понякога ще ви пречи във връзките с хората около вас.

К - Тактични по природа, чаровни, имат изящни маниери и излъчват сексапил. Понякога сте човек на крайностите и трябва да се самодисциплинирате.

Л - По-често общувайте и разчитайте на интуицията си. Можете да постигнете много, стига да поискате. Внимавайте със скрупулите си и не бъдете отмъстителни.

М – Доста често тези хора изпреварват събитията, защото обичат да планират бъдещето си и всичко да бъде под техен контрол.

Н - Много често влизате в противоречие със себе си. Общувайте често с жизнерадостни хора, защото те ще ви помогнат да преодолеете отрицателните натрупвания.

О - Имате голям ентусиазъм и въображение. Внимавайте да не стигнете до нарцисизъм и не се поддавайте на ревността и омразата.

П - Носите в себе си пламъка на амбицията и реформаторството. Вие сте интелектуален тип човек със своя оригиналност.

Р - Чувството ви за достойнство е развито в голяма степен и това може да ви заблуди, че сте безгрешни.

С - Силата ви е в голямата ви интуиция, благодарение на която лесно можете да излезете от всяка тежка ситуация.

Т - Изтъкани сте от противоречия и в същото време се стремите към устойчивост и емоционална стабилност.

У - За Вас съществува или само добро, или само лошо – няма средно положение. Склонни сте да командвате и да се превърнете в диктатор.

Ф - Любопитството ви тласка да вървите напред и да градите отново и отново. Умеете да се нагаждате в сложна обстановка.

Х - Материалисти по природа, обичате да правите подаръци на любимите си хора, но не и да създавате емоции.

Ц - Не се колебайте, а твърдо преследвайте целите си. Внимавайте с вашето безразсъдство и не се опитвайте да манипулирате хората около вас.

Ч - най- важното за вас са романтиката и здравото семейство. Очаквате живота ви да се развие като в класически роман.

Ш – Склонни сте към мечтателност, чието разминаване с действителността често води до депресия.

Ю - Предпазливи сте и имате стабилен характер. Богатата ви душевност може да ви насочи към духовните области.

Я - Толерантни сте и имате нюх за добри търговски сделки. Внимавайте с Вашата подозрителност и враждебност.

Рейтинг

3.3
Общо 10 гласували
5 2
4 3
3 3
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Име
Име
22.02.2016 19:23
Stanislava
0
0
anonymous
anonymous
01.10.2015 14:33
Това наистина е истина. Проверих при много роднини и всичко това пасва. Дори при мен самия.
0
1