Венера е ретоградна от Дева към Лъв

РетрограднаВенера

От 25 юли до 6 септември Венера ще се движи на обратен ход, погледната от Земята, между знаците Дева и Лъв. Това ще се отрази най-вече на любовните отношения и финансите.

Ретроградността на Венера най-често е период, който връща в живота ни стари познати или ни кара да се върнем към старите си дела, които не сме довършили. Възможни е и да се появи стара любов, с която отношенията са останали неизяснени.

Венера е планетата в астрологията, която отговаря за красотата, любовта, връзките, хармонията и изкуството, заради което всички тези сфери ще са уязвими през периода на ретроградност.

В никакъв случай не трябва да се подлагате на сериозни козметични процедури или пък да купувате дрехи, дори ретоградната Венера ви предоставя възможността да разчистите гардероба си от това, което вече не носите.

Дева

Не купувайте и произведения на изкуството, защото е възможно по-късно те да не ви харесват. Избягвайте да вземате заеми и да харчите големи суми, а си направете точен план на бюджета.

В атмосферата на работа ще имаме проблеми относно воденето на преговори, толерантността към чуждото мнение и компромисите.

Най-засегнат от ретроградността на планетата обаче ще е емоционалният живот. Трудно ще контролираме чувствата си и дори хората, които имат желязна самодисциплина, ще робуват на емоциите.

Когато Венера е ретроградна, в никакъв случай не трябва да се сключват сериозни съюзи като брак, защото по-късно хората, които са го направили, ще съжаляват и е много вероятно да се разведат.

Лъв

Не е препоръчително и да се започва нова връзка, защото обраното движение на планетата ни заблуждава и след време ще се окаже, че този човек не е такъв за какъвто сме го смятали.

Венера ще накара обвързаните да се замислят дали са с правилния човек до себе си. Някои ще се сплотят повече през този период, а други е възможно да се разделят.

През ретроградната Венера може да се освободим от всички емоционални бариери и модели, които ни дърпат назад.

За хората с творчески професии периодът на ретроградност ще е изключително продуктивен. Те ще са пълни с вдъхновение и непрекъснато ще изразяват креативността си.

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 3
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари