Пирамиди има и в Англия

Гластонбъри

Много учени пътуват до Англия, за да изследват... пирамидите. Свикнали сме да смятаме, че пирамидите са приоритет на древен Египет и Мексико, но не е така.

Пирамиди има на Канарските острови, в Хондурас, Гватемала, Салвадор и Перу. Тези изумителни сгради са се издигали на места, където мощни енергийни потоци излизат на повърхността на планетата.

А от начина, по който се правели, зависело въздействието им върху човек. Обикновено хората се чувствали много добре върху пирамидата, а след като влизали в нея, умирали. Това се получава, защото прекалено високото енергийно ниво убива човешките организми.

В Англия съществува прекрасно местенце с неанглийското име Пеня де Бернал. Планината, която се намира там, прилича на пирамида, а до нея има селце, където хората живеят почти до сто години и рядко боледуват. 

Много специалисти, които изучават планината-пирамида, са установили, че тя излъчва полезна енергия към това село. Но в планината енергията е твърде мощна и убийствена. Всички миньори, които се опитали да вадят скъпоценни камъни и злато от планината, умрели.

Гластонбъри

Достатъчно било да прекарат няколко часа в недрата на планината и след месец-два умирали. Има и друго странно място в Англия – Гластънбери.

Това е пирамида, на върха на която се намира старинна кула. Според местните обаче който се качи в кулата, губи разсъдъка си.

В света има само една земна пирамида, която влияе само положително – това е Силбъри Хил.

Енергията й влияе прекрасно на хората и ги кара да обичат целия свят. Известно е, че пирамидите се строят на специални места. Явно от положителния или отрицателния енергиен поток зависи влиянието на пирамидата върху хората.

Не е ясно обаче дали в Англия са използвали пирамидите с лечебна цел. Англичаните вярват, че Стоунхендж има мощно лечебно въздействие. На закътано местенце в Англия има огромен камък с издълбана дупка.

Смята се, че ако бездетна жена влезе в дупката, забременява. Рядко има дни, в които камъкът да остане без дамски внимание.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
пм
пм
01.10.2013 23:30
Искам да съм тоя камък!)
0
0