Кои са неподвижните знаци и каква е съдбата им

Неподвижни зодии

Добри организатори, мислители, дейци – това са само част от характеристиките на слънчевите неподвижни знаци Лъв, Скорпион, Телец и Водолей. Те са опора за околните и обединителен център на всичко важно в живота.

Лъв

Зодия Лъв

Огнената им същност ги вдъхновява за всичко, което правят. Обичат да действат, да организират и да се изявяват съзидателно. Всяко тяхно действие е с цел да бъдат оценени и уважавани от околните. Висшата форма на признателност за тях е хвалбата. Не обичат да са подчинени, тъй като винаги знаят как да постъпват.

Идеите и мечтите им са големи и накрая успяват да се утвърдят на поприще, където талантът им се цени и бива възнаграден по достойнство. Имат голямо самочувствие, което гарантира огромен успех. Изпитват неотменима потребност от свобода, за да покажат на околните колко мъдри са и на какво са способни.

Скорпион

Скорпион

Водата ги кара да търсят надълбоко. В каквато и професия да се изявяват, те се гмуркат в нея и ѝ се отдават изцяло. Опитват се да опознаят всичко в детайли, за да използват това познание в бъдеще. Скорпионът има способността да държи всичко под око. А дори нещо да успее да убегне от орловия му поглед, той го усеща със силно развитата си прозорливост и интуиция.

В професията си винаги покриват свои собствени критерии за съвършенство, което ги прави подходящи за дейности, в които се изявяват самостоятелно. Залагат само на собствения си подход, на силно развитата си дарба да изследват всичко, до което се докоснат, и не обичат да поставя мнението им под въпрос.

Рядко дават воля на чувствата си и са склонни да потискат недоволството си. Когато усетят, че нещата минават границата обаче, те показват категорично, че или ще стане, както те искат, или ще напуснат. Не се страхуват да започнат всичко от нулата, независимо в какъв период от живота си се намират.

Телец

Телец

Земният знак позволява на тази зодия да обмисля всички факти и претегля всички плюсове и минуси, преди да предприеме каквото и да било. Успяват в начинания, в които трябва да обуздават импулсивното поведение на другите. Обичат сами да градят основите за бъдещето си. В стихията им е заложено да създават империи и корпорации. Влекат ги начинания, които се разрастват, като фирми, банки, ферми и други.

Водолей

Водолей

Нуждата от нови идеи от Въздуха в комбинация със стабилността на неподвижния знак правят Водолея доста предпазлив и последователен. В живота си цени най-много приятелствата, които се стреми да запази до живот. Когато се съсредоточи в дадена област, няма нищо, което да може да го разубеди.

Всяко негово действие е следствие на богатия му интелект, комбиниран със спокойствие. Добри организатори са, стига всичко да става така, както те кажат. Изключително оригинални, те са още обаятелни, широко скроени и общителни, изобщо - предпочитана компания от всеки.

Рейтинг

5 4
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати