Аспекти на планетите сеят конфликти и бедствия днес

Планети

Два негативни аспекта между планетите между Венера и Сатурн и Слънцето и Уран предвещават големи тревоги, свързани с общуването между хората, и възприемането на емоциите в края на седмицата.

Слънцето, намиращо се в Рак, ще образува квадрат с Уран, който се движи в Овен. Тази позиция според астрологията е провокатор на големи скандали, инциденти от нещастни случаи и сериозна опасност от травми.

Най-внимателни трябва да бъдат кардиналните знаци – Овен, Рак, Везни и Козирог, които по-силно от другите ще усетят негативния аспект между Слънцето и Уран.

Вероятно е конфликтите при тях да окажат голямо влияние върху отношенията с колегите и семейството им. Чувствителността им към думите на другите ще е по-изразена. Нужно е също да се пазят от режещи предмети и огън.

Вторият квадрат тази неделя ще е между Венера в Лъв и ретроградния Сатурн в Скорпион. Аспектът ще прави повечето хора неудовлетворени, по-напрегнати и тревожни от обикновено.

Астрология

Родените под неподвижните знаци – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей най-силно ще усетят напрегнатият аспект между двете планети.

Липсата на разбиране и подкрепа на работното място и у дома могат за дълго да развалят добрия тон с околните и дори след като премине напрегнатият период, трудно ще се върнат към старите си взаимоотношения.

Положителен за неделния ден ще бъде тригонът между Марс в Рак и ретроградния Нептун в Риби. Той показва, че въпреки кризисния ден решенията, взети днес, ще се отлични. Ще се чувствате вдъхновени, а най-големи успехи ще имат хората, занимаващи се с творчески професии.

Двете планети ще създават атмосфера, от която лесно ще се черпят добри идеи, чието реализиране няма да среща големи пречки.

До края на юли предстоят още забележителни астрологични събития. На 25-ти и 26-ти Уран и Венера стават ретроградни, а на 31 юли ще настъпи второто Пълнолуние за месеца, което се случва изключително рядко и се нарича Синя Луна.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати