Житейската съдба на асцендент Телец

Зодия Телец

Асцендентът влияе силно върху съдбата на хората, независимо от зодията им. Асцендентът е знакът, който е проява на вашите качества пред обществото. Това е начинът, по който хората ви възприемат и определя как може да се промени животът ви.

Хората с асцендент Телец са много спокойни и изглеждат така, сякаш нищо не може да ги накара да избухнат дори за миг. Вие сте подвластни на Венера и винаги ще живеете в атмосфера на романтика, любов и творческо вдъхновение, което е определящо за отношенията ви с хората.

За вас най-важно в живота е хармоничното общуване и спокойната обстановка. Често хората с асцендент Телец стават дизайнери, музиканти, архитекти. Вие никога не натрапвате мнението си на другите и не сте от хората, които дават непоискани съвети.

Но когато вие имате мнение по някакъв въпрос, нищо не е в състояние да го промени. Склонни сте да прощавате грешките на приятелите си, но никога не ги забравяте и при подходящ случай им ги припомняте, за да не ви мислят за слабохарактерен.

Приятели на кафе

Хората с асцендент Телец често са смятани от околните за мързеливи, но това се дължи не толкова на реалния мързел, колкото на бавните движения, които са характерни за тях. За вас най-важно е да се чувствате комфортно и в защитена среда, обкръжени само от най-близките си хора.

Вие не обичате големите компании, за вас е по-приятно да сте с няколко приятели, които са ви най-близки и можете да споделите всичко с тях. Малко ви е трудно да откриете щастието в любовта, защото не сте на мнение, че трябва да се борите за романтичните отношения.

Ако някой е достатъчно влюбен във вас, вие можете да му разрешите да общува с вас по-отблизо, но не и преди да сте го поизмъчили сериозно. Вие сте на принципа, че е по-добре да се изчака точният момент, отколкото да прахосвате време в молби.

Ревността ви е чужда, но не обичате да ви карат да изглеждате глупаво пред другите. Когато намерите половинката си, се чувствате щастливи и трудно можете да промените мнението си за нея, освен ако не се постарае много да ви покаже негативните си страни.

За вас времето, прекарано в уют на дома, е много ценно, затова се грижите всичко в жилището ви да е красиво и подредено с вкус. Когато сядате да се храните, апетитът ви може да изчезне, ако всичко не е сервирано като за официална вечеря.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати