Житейската съдба на асцендент Близнаци

Зодия Близнаци

Асцендентът играе важна роля в живота на всеки човек. Асцендентът се определя, като се взима предвид точният час на раждане на човека, както и точните географски координати на мястото, където се е родил. Асцендентът влияе върху съдбата на човека, независимо от зодиакалния му знак.

Ако асцендентът ви е Близнаци, първоначалната представа, която получават хората, щом ви видят, е за много енергичен човек. Вие постоянно сте в движение, погледът ви се мести от едно място на друго, а да седите неподвижно на стола не е във ваш стил.

Безпокойството е част от вашата личност. За съжаление трябва да признаете, че почти всичко и всички ви омръзват много бързо и трябва да се случи нещо наистина много специално, за да ви изненада. Вие постоянно имате нужда да променяте нещо.

Близнаците са двойнствен знак и при хората с този асцендент проявата на знака е във вечното съчетание от противоположности. Вие можете да се чувствате едновременно щастливи и нещастни, да сте доволни от постигнатото за момента, но да недоволствате, защото искате да постигнете още и още.

Всяка бариера, която възниква по пътя ви към някаква цел, ви дразни много и може да предизвика сериозна нервна криза.

Работа

Хората с асцендент Близнаци се разбират много добре с останалите и дължат издигането си в кариерата предимно на своята блестяща комуникативност.

Вие имате постоянно нужда от хора, които да са почитатели на вашите таланти и слушатели на вашите мисли. Вие лесно избухвате, но и много лесно ви минава.

Трудно прощавате, но ако става въпрос за верни приятели, правите изключения и забравяте за обидите.

Вие сте сдържани и въпреки че сте емоционални, се опитвате да взимате решения, като се ръководите от разума, а не от чувствата. Обичате да пътешествате и често сменяте партньорите си. Дори да откриете идеалната според вас половинка, след време се разочаровате и след раздялата отново търсите вашия идеал.

Можете да постигнете сериозни успехи в областта на бизнеса и изкуството. Меркурий ви закриля и лесно ще се преборите за лидерски позиции, независимо от сферата ви на дейност. Но в търговията и творчеството ще ви върви най-много.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати