Отмъщение според зодиакалния знак

Отмъщение

В зависимост от зодиакалния знак всеки човек отмъщава различно, когато се е почувствал засегнат, независимо дали обидата му е била причинена от далечен познат или от най-близкия му приятел. Стане ли въпрос за отмъщение, някои от зодиите нямат равни.

Родените под знака на Овена не могат да прикриват емоциите си и реагират моментално, щом се почувстват засегнати. Те са в състояние да избухнат за секунди и не само да кажат това, което мислят, но и да нападнат човека с юмруци и ритници.

Телецът не е толкова емоционално невъздържан. След като се почувства засегнат, той не предприема нищо, за да си отмъсти, а просто започва да игнорира човека, който му е причинил неприятностите, от които страда. Дори да минат години, Телецът само ще се усмихне, без да поздрави, и ще извърне глава на другата страна.

Близнаците имат много коварен метод за отмъщение. Той не е свързан с физическо насилие, като при Овена, а с разпространяване на най-неприятни слухове за този, който се е осмелил да направи нещо лошо на родения под знака на Близнаците.

Тормоз

Родените под знака на Рака ще ви гледат с тъжни по детски очи, които са плувнали в сълзи и няма как да не ви стане неудобно, че сте наранили такъв чувствителен човек. Но в момента, в който Ракът почувства, че губите почва под краката си, той може да изпадне в истинска криза и да ви уцели с нещо тежко, без да мисли, че ще ви нарани.

Лъвът е един от най-отмъстителните знаци. Той няма да ви покаже, че е засегнат, а ще започне да крои отмъщението си стъпка по стъпка и ще ви удари там, където ще ви заболи най-много. Дори да минат месеци или години, Лъвът ще продължава да ви отмъщава само заради това, че сте се осмелили да се опитате да го нараните.

Девата е сред знаците, които най-малко имат склонност към отмъщение. Но ако ядосате сериозно човек, роден под знака на Девата, трябва да очаквате отмъщение, което ще дойде по най-официален път. Девата не е от тези, които отмъщават подмолно, тя иска да знаете, че ви е върнала жеста.

Родените под знака на Везните са коварни, но представите им за отмъщение са малко особени. Повечето от представителите на този зодиакален знак смятат, че най-голямото отмъщение е да накараш приятелите на врага си да се отдръпнат от него. Затова Везните по всевъзможен начин ще се опитат да постигнат този ефект.

Скорпионът отмъщава по прецизно подготвен план. Няма начин родените под знака на Скорпиона да простят на някого, който им е причинил неприятност. Те бавно и прецизно изработват плана си и когато противникът им си мисли, че всичко е отминало, нанасят страховития си удар.

Стрелецът също не е от тези, които прощават лесно. Затова той премисля като Скорпиона подробностите на план, който подготвя, за да срине напълно човека, който му е създал неприятни моменти. Стрелецът може да се усмихва приятелски и в същото време да изчаква точния момент за отмъщение.

Стрелец

Козирогът смята, че отмъщението е добро, когато е наистина неприятно. Но той прибягва в повечето случаи до битови неприятности, които създава на враговете си. Ако например негов колега му е скроил номер, след това Козирогът ще налее малко разхлабително в кафето му точно преди важна делова среща.

Водолеят е издържлив на емоционални атаки и ако наистина е силно засегнат, ще ви отмъсти по начин, който ще е много добре прикрит. През цялото време Водолеят ще бъде ваш най-голям приятел, а след това, без да се усетите, ще ви вкара в много неприятна схема, от която трудно ще се измъкнете.

Рибите силно страдат, когато някой се опитва да ги обиди или нарани. Но след като премине първата емоционална криза, те връщат приятелската си усмивка и си отмъщават, като дават на враговете си добронамерени съвети, чиято цел е да ги съсипе, ако ги последват.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати