Бременна жена износва бебе почти две години

Бременна жена износва бебе почти две години

Бременността е най-деликатният период в живота на една жена, който, ако всичко е наред, обикновено трае 266 дни. За голяма част от бъдещите майки бременността е изпълнена както с очакване и вълнение, така и с някои недотам приятни усещания като гадене, повръщане, подуване.

И ако за повече дами тези тридесет и осем седмици са истински изпитание на съдбата, можете да си представите как се чувства млада жена на име Анджи Делора, която твърди, че нейната бременност е протекла много над обичайното.

Историята на Анджи е повече от невероятна. Бъдещата майка, за която бременността наистина се оказва тежест, споделя, че има рядко заболяване на кръвта, поради което плодът ѝ не може да си набави нужните нива кислород и органите му да се оформят за нормално време. По думите на изтерзаната жена, тя износва плода в продължение на 23 месеца.

Анджи Делора разказва още, че медицинските специалисти са очаквали бременността да протече с месец или два повече от нормалното. Тя обаче отнела на жената почти две години, а последните четири месеца станали направо непоносими за нея.

Науката наистина е много объркана по случая на Анджи. Той се счита за първия по рода си медицинските доклади на Световната здравна организация. И определено доста задминава най-дългата бременност в историята, която протича 375 дни.

Припомняме, че през 1945 година 25-годишната Беуа Хътър ражда своето бебе Пени, след като го преносва с 109 дни. За този уникален случай потвърждава доктор Даниъл Белц от Методистката болница в Лос Анджелис, който установява бременността на младата жена, както и документира датата на раждане на нейната дъщеря Пени. Според него бременността на Беула продължила повече от необичайното поради по-бавното развитие на плода.

Въпреки тези доказателства мнозина продължават да не вярват в случилото се. Някои скептици дори твърдят, че може би става въпрос за две бременности, първата от които приключила със незабелязан спонтанен аборт, а следващата - появила се неочаквано.

Други пък са на мнение, че дата е сбъркана, тъй като по онова време методите са изчисление на бременност не са били толкова точни.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати