Британка вижда ангели, а децата й - мъртъвци

Британка вижда ангели, а децата й - мъртъвци

39-годишната Кайли Холмс разказва, че никога не е вярвала в нищо, което не е материално. Когато на 20 г. британката се разделила с голямата си любов, тя изпаднала в дълбока депресия и се опитала да се самоубие. Но успели да я спасят и в болницата тя видяла човек, обгърнат в ослепителна светлина. Това, според Кайли, бил ангел. Когато се върнала вкъщи, тя заварила къщата си обсипана с пера и огряна от светлина.

Оттогава Кайли общува с ангелите, които й казват как да помага на хората. Тя е майка на три деца и твърди, че не се занимава с врачуване, а просто показва на хората как е правилно да постъпят в дадена ситуация. И не е учудващо, че децата на такава майка също ще са особени. Талантите на 11-годишната Джейд, 9-годишната Амбър и петгодишния Лео не се появили веднага.

Преди 7 години Кайли взимала Джейд от бавачката и се връщали вкъщи с колата. Тогава Джейд казала, че преди много години тя била майка на прекрасно дете. Момиченцето описало в точност детайли от викторианската епоха. Когато майка й показала картини, обрисуващи тази епоха, момиченцето грейнало, защото познало много от предметите.

Няколко месеца по-късно Амба разказала на майка си, че вижда човек с колело, при положение че улицата била съвсем празна. След няколко дни се оказало, че точно там е загинал колоездач. Амба твърди, че вижда феички, които само й махат с ръце, без да казват нищо.

Петгодишният Лео, който никога не е знаел подробности за семейните тайни, ужасил майка си, като казал, че братчето му, което тя преди няколко месеца е изхвърлила от корема си, защото не го е искала, е при баба му на небето и двамата се чувстват добре. Единственият, който не общува с мъртъвци, ангели или феи, е бащата на децата Ерик. Той се отнася скептично към дарбите на близките си и дори не вярва в тях.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Сефи
Сефи
05.05.2014 11:51
Щом прочетох това ми стана ужасяващо!Тази майка и тези деца имат невероятен талант!!!
2
0
njk
njk
27.06.2011 01:12
Каква дарба имаш, говориш глупости. Нито имаш дарба, нито си се срещала с хора, които я имат.
0
0
.........
.........
24.04.2011 14:46
Ангелите имат крила и това е факт, няма случайни неща на този свят. Много рядко срещани са хора с дарби! Аз също имам дарба, но не искам да я разкривам пред хората. Аз живеех в друг град, сега живея пак в друг град. Но сега в този град, в които аз живея се запознах със случайни хора, които и те имат дарба. И това не е случайно, явно съдбата събира хората с такива дабри за да помагат на земята и на хората.
1
1
Гериту
Гериту
21.02.2011 20:11
Ангелите имат криле и това е факт. Но може би наистина е дарба, а може би наистина са отключени спомени.
2
0
an_99
an_99
21.02.2011 20:07
Интересен факт.
1
0
rdyht
rdyht
18.02.2011 11:29
Какви са тези глупости ? Ангелите нямат криле. А да си спомниш какъв си бил в предишния си живот, не е дарба, а просто отключени спомени.
0
2