Житейската съдба на асцендент Везни

Зодия Везни

Ацсендентът Везни държи на основното, заложено в него – справедливостта. Хората с този асцендент се характеризират с открит характер и вродена дипломатичност.

Хората с асцендент Везни винаги се стремят към това всички да са доволни. Те умело успяват да балансират между себе си и забокалящите ги хора.

Околните им се доверяват лесно, а те оправдават това им доверие с честност и добро отношение. Поради това често стават арбитри в ситуации, когато е нужно да се вземе справедливо решение.

Те са изключителни реалисти. В живота винаги търсят идеалната среда, в която всеки да получи това, от което се нуждае. Постоянно помагат на околните, което ги превръща в най-добрите приятели и партньори, както в личните, така и в бизнес отношенията.

В ситуациите, когато трябват крайни и категорични решения, хората с асцендент Везни отново опитват да омекотят и балансират отношенията с околните.

Предпочитат да предприемат продължителни и сложни дипломатични ходове, вместо да кажат нещата в очите. Ненатрапчиви в общуването си, те винаги търсят посоката с най-малкото съпротивление.

Щастие

Чистосърдечни и открити за чувствата си, те не са перфектни. Особено в интимните си партньорства, където са способни без видима причина да обтегнат отношенията до краен предел.

Въпреки това, те несъмнено се нуждаят от близък човек до себе си, тъй като са свикнали да споделят живота си. Всъщност именно хората около тях осмислят намеренията им и те се нуждаят от тяхното одобрение и подкрепа.

Хората с асцендент Везни избират работа, свързана с общуването с хора. В повечето случаи тя е свързана и с високо възнаграждение, добро име и слава.

Въпреки това винаги са склонни да отстъпят, тъй като не обичат да се налагат и да търсят на всяка цена собствено удовлетворение и реализация. Държат и на външния си вид, но отново - не на всяка цена.

В лицето на тези хора партньорите им търсят сигурност. Те често са бурни, динамични и често неориентирани. Асцендентът Везни е склонен да отстъпва и да прави компромиси в името на комфорта на половинката си.

Ако обаче се изморят от тази си позиция, могат да се почувстват изтощени и да предявят претенции, нещо така нетипично за тяхната същност.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати