Житейската съдба на асцендент Рак

Зодия Рак

С чиста откритост, грижовност и емоционалност могат да се похвалят хората с асцендент Рак. Те обичат хората и те им отвръщат със същото.

Хората с асцендент Рак са общителни и лоялни. Приветливи към всеки, те винаги намират общ език. Своенравни по характер, но по природа отстъпчиви. Често гонят чуждите, но не и своите интереси. Желаят благото на другите, като често напълно забравят за себе си.

Способността да общуват с всеки, независимо от пол, раса, религия и класово разпределение, ги определя като родени психолози.

Винаги се приемат добре от всякакви компании. Това обаче на моменти е тежка отговорност, тъй като останалите ги натоварват със своите проблеми и са склонни да поемат общата вина.

Освен че са съпричастни с околните, хората под този асцендент нямат нищо против останалите да се бъркат в техните работи. Не са много дейни, предпочитат да оставят обстоятелствата сами да се развиват.

Щастливо Момиче

Когато се чувстват емоционално сигурни, за тях няма проблем да не са достатъчно удовлетворени. Кардинални решения за промяна вземат трудно, само когато намерят нещо наистина по-добро.

Личното пространство на човека с асцендент Рак се изразява в домашния уют и спокойствието. Въпреки това, те са любители и на пътуванията и разнообразието. Не обичат да се обвързват прекалено много.

Изключително милият характер ги прави непредпазливи в отношенията си с хората. Много от тях изпадат в две крайности – или се привързват в степен зависимост, или се изолират от околните.

Може да ви изглеждат много отворени към света, но повечето от тях са се самовглъбили в собствения си свят с неща, които осмислят живота им и не се нуждаят от нищо друго.

В професионален план те търсят предизвикателствата. Ако няма такива, рязко променят попрището си на изява. Финансова, както и емоционална сигурност, търсят в партньора си.

Той винаги трябва да се грижи за тях. Нуждаят се от постоянно внимание и загриженост, като на моменти стават досадни с постоянното натякване за собствената си особа.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Юстина
Юстина
26.06.2015 23:08
Аз съм Водолей, с асцедент Телец, но сякаш това е писано за мен!
0
1
r
r
15.06.2015 17:27
Аз съм Рак с асцедент Рак....
3
0
Т
Т
15.06.2015 12:45
Абсолютно вярно, познах се.
1
0