Житейската съдба на асцендент Овен

Житейската съдба на асцендент Овен

Овен

Амбиция и действие в комбинация с практичен дух и емоция – това е човекът с асцендент Овен. Той обожава романтиката, наситена с фантазия и любов. Има афинитет към приключенията.

Хората с Асцендент Овен са изключително действени, тъй като смятат, че щастието се постига само чрез полагането на много усилия. В повечето случаи първо действат, после мислят. Всички в живота им се случва импулсивно и непланирано.

Те успяват да реализират целите си почти без проблеми. С лекота прескачат всички препятствия и достигат до желаната реализация. Житейският им път върви по скрит, никому неизвестен план с лични приоритети, които са си поставили още от детството си.

Предизвикателствата и поемането на рискове са втора природа на асцендента Овен. Те не се плашат от загубите, а ги приемат като градивни за по-нататъшното си развитие. Трудностите и опитите на другите да ги разубедят да се откажат от поредния си безумен план още повече ги амбицират.

Хората с асцендент Овен са изключително борбени. Желанието за развитие, чрез което да надскочат средата, от която произхождат, са нещо като самоцел за тях. Най-голямото им желание е да се докажат и утвърдят сами. Понякога са толкова настъпателни и дейни, като че ли искат да свършат и утрешната работа днес.

Асцендент Овен

Мотивацията на тези хора не може да остане скрита. Винаги са една крачка пред другите в своята дейност. Често това се обуславя от факта, че им се налага сами да се грижат за себе си още от ранна възраст. Те бързо стават независими и могат спокойно да се грижат за себе си и личния си живот.

През целия си живот хората с асцендент Овен са независими. Трудно търсят чужда помощ. Натрупаният житейски опит им помага лесно да се адаптират към промените в живота.

В отношенията с партньора си са малко по-разчупени. Въпреки независимият си характер в името на любовта са склонни на компромиси. Както в житейските, така и в личните си отношения те са наясно какво могат да жертват, за да постигнат нужния баланс.

Рейтинг

5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мила
Мила
20.06.2015 19:12
Изключително точно! Поздравления за статията!
3
0