Житейската съдба на асцендент Лъв

Зодия Лъв

Хората с асцендент Лъв се отличават със силен, но великодушен характер. Те са артистични, забавни и изобщо – душата на компанията.

Почитатели на риска, тези хора излъчват магнетизъм и обаятелност. Бързо стават център на внимание. Всъщност, тяхната цел е именно това. Винаги се стремят да бъдат забелязани и оценени от хората около себе си.

Притежават вроден нюх за това какво се харесва на околните. Освен това, те предпочитат компанията на хора с положително отношение към тях. Поради това приятелският им кръг е съставен основно от хора с по-слаб и неинициативен нрав, пред които да изпъкват.

Въпреки че обожават своите изяви пред публика, хората под асцендент Лъв не приемат добре негативната критика. Те я отбелязват като знак на враждебност и заемат същата позиция.

Могат да приемат чуждата гледна точка само, ако е в тяхна изгода. Ако ли не, никога няма да признаят своите грешки и пропуски.

Успех

Човекът с асцендент Лъв има особено мнение за личното си пространство и то е, че не го споделя с никого. Гордостта им често пречи за чисти и неподправени отношения с околните. Кръгът от близките им е малък и е съставен от избирателно подбрани хора.

В житейския си път те следват само цели, от които ще имат полза. Избягват да се насочват към сфери на развитие, които само ще изчерпат енергията им и няма да им донесат дивиденти.

Ако се захванат с нещо, то трябва да ги изведе на лидерска позиция. Залагат само на сигурното, най-вече ако то ще им донесе признанието на околните.

На моменти ацсендентът Лъв сякаш си поставя нереални цели. Със организаторският си нюх и съзидателен импулс обаче, те често изумяват света с талантите си. Упорито и последователно, те се борят до край.

В личните си отношения тези хора изискват своята лична свобода. За да се чувстват перфектно, държат човека до тях да доказва любовта си с жестовете на внимание, доброто отношение, спокойното общуване и изобщо – цялостно обожание.

Държат да се чувстват обект на възхищение и изключително внимание. За са покрие всички тези критерии, партньорът им трябва да е максимално отстъпчив и търпим към капризите им.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати