Житейската съдба на асцендент Скорпион

Житейската съдба на асцендент Скорпион

Скорпион

За хората с асцендент Скорпион са характерни уникално присъствие на духа, неподправен оптимизъм и непоколебима същност. Животът им е изключително успешен и често се превръщат в опора за околните.

Хората с асцендент Скорпион имат изключително силно излъчване, с което респектират околните. Магнетизмът, с който правят всичко, създава усещане за хора с твърдо лично мнение, убедени в правотата си. Когато си наумят нещо, те са непоколебими в намеренията си и сигурни в благополучния край.

В житейския си път тези хора преодоляват с лекота всичко, което се изправи на пътя им. Всяка една пречка ги стимулира да се борят все по-ревностно. Често се нагърбват с на пръв поглед непосилни задачи само, за да докажат на себе си и на света, че са способни на всичко. Изобщо, те се движат на границата на възможностите си.

Привидно хората с асцендент Скорпион са мили и приветливи. Когато се наложи обаче, те бързо стават уверени и настъпателни. Само като ги погледне, човек се уверява, че са силни по дух. Склонни са към промени, но само, ако сами искат.

Животът е като отворена книга пред тези хора. Единствената спънка са личните отношения, където сами усложняват всичко. Волеви и спокойни, вътрешно те кипят от енергия. Остават отчетлив отпечатък в живота, без да се натрапват и конфронтират с никого. По природа сговорчиви, на моменти са твърде своенравни.

Отличителна черта за хората под асцендент Скорпион е емоционалната връзка, която изграждат с приятелите си. Въпреки че не си го признават, единствената слабост, която имат, са хората, с които са близки. Когато им станете приятел, те ще са вашият извор на подкрепа и оптимизъм.

Щастлива Жена

В отношенията си с партньора си те са търпеливи до толкова, че могат да го изнервят. Прекаленото премисляне и изчакване на подходящия момент понякога се проточва с години.

Не обичат да бъдат контролирани, но последната дума винаги трябва да е тяхна. Доверието им се печели трудно и то само от искрени и естествени хора.

Рейтинг

5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Драго
Драго
24.06.2015 11:16
Аз съм асцендент скорпион.На горе написаните хвалби би повярвал всеки асцендент,ако са адресирани към него.
4
0
Ана
Ана
23.06.2015 13:21
Аз съм скорпион и съм съгласна с повечето неща,но мисля, че скорпионите са смели и в отношенията си, следователно ще направят всичко, за да получат вниманието на някого и ще са готови да направят първата крачка в любовните отношения, независимо от пола.
11
1