sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Мисълта е материална

Мисълта е материална

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k983
Мисълта е материална
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Нашите мисли могат да се материализират и да влияят върху съдбата ни, убедени са британски психолози.

Според тях една от най-верните тактики за проверка на чувствата на улегнала двойка е да се раздели. Раздялата помага на душите да открият дали това е истинската половинка, която са открили, или просто са се объркали.

Когато се разделите с любимия, но леко втръснал с годините човек, се опитайте да си го представите като цветна холограма.

Мисълта е материална

Опитайте се да определите кои цветове доминират у него. Или в какви оттенъци го сънувате, ако имате затруднения с холограмата. Ако преобладават червените тонове, той гори от любов към вас.

Ако е като обгърнат в черен облак – той изпитва физическа болка от раздялата. Жълто – радва се на живота и без вас. Син – претегля ситуацията. Зелен – не може да живее без вас.

Всеки от нас влияе върху това, което вижда и за което мисли, затова не трябва да се преструваме на жертви на обстоятелствата, смятат учените.

Атомите около нас са материализиран носител на информация, която постъпва от нашите глави. Разрешете си да изпитвате чувства, които си налагате да не чувствате.

Защото точно те се проявяват като неврози и депресии. Изчерпайте тази емоция докрай, и тя ще спре да ви пречи да живеете нормално.

Когато мислите и говорите, множо важно е да имате тактика и стратегия. Тактиката е да формулирате целта си преди значимо за вас действие.

Ако искате да кажете нещо на някого, първо помислете каква точно е целта ви. Не мислете какво ще кажете, а защо трябва да го кажете. Мозъкът ви сам ще открие нужните думи.

Стратегията се състои в това да се вслушате във вътрешния си глас и да разберете какви усещания искате да получите. Не си поставяйте някаква конкретна цел, за да не се разочаровате.

Поставете си лесно достижима, но по-широкоспектърна цел, за да можете да сте доволни поне от някой от постигнатите й аспекти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 4
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
лилия николова
лилия николова
14.05.2013 15:34
Така е,изследванията недвусмислено показват какво решава нашето подсъзнание в дадения момент или ситуация.Всеки от нас се е разделял с любим 4овек,но не си е задавал въпроса в какви цветове може да (види)любимия 4овек и по този на4ин да оцени загубата му или да си отдъхне от несполу4ливия избор.

3
0