Житейската съдба на асцендент Риби

Зодия Риби

Хората, които попадат под асцендент Риби, притежават характерна загриженост за околните. Те са изключително чувствителни и авантюристично настроени към света и хората около тях.

Асцендентът Риби е уникално търпелив. Това кара тези хора да изглеждат пасивни в очите на околните. Истината е, че те постигат целите в живота си, но с изключителна последователност и спокойствие, най-вече по естествено стечение на обстоятелствата.

Водеща в живота им е надеждата. Те са склонни към големи компромиси, дори със собственото си мнение, в името на нещо по-велико. Това за съжаление често им носи разочарования.

Хората с асцендент Риби се нуждаят от повече воля и решителност. Всяко тяхно действие е безкористно, чисто и спонтанно.

Не обичат конфликтите, а когато все пак им се случат, те се затварят в себе си и търсят собствената си вина. Грижат се за останалите, като оставят собственото си добруване на заден план.

Щастливо Момиче

Външно, тези хора са отворени и адаптивни към света. Това се получава най-вече на база на вътрешната им податливост на промени. Склонни са често да променят мнението си, което ги прави трудни за опознаване.

За да разберете истинските им намерения, трябва да сте много близки с тях, но и тогава могат да ви изненадат. Потайни и неопознаваеми, те често остават без приятели. Често шокират света с неподозирани черти на характера и същността си.

Променливостта на асцендент Роби прави тези хора трудни за поставяне само в една категория. Креативни, чувствителни и променливи са само някои от техните черти.

Често се изолират, тъй като не искат да се сблъскват с действителността. Емоциите им постоянно се променят, което понякога влияе пагубно на решенията в живота.

Волните хора под този знак несъзнателно търсят стабилен и практичен партньор, тъй като се нуждаят от някого, който да ги свали на земята. В отношенията си са всеотдайни и искрени.

Към партньора проявяват неподправени загриженост и внимание. От човека до себе си те получават нужната посока в живота. Едва след като открият половинката си, съумяват да поставят ясни цели пред себе си.

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Човек
Човек
08.07.2015 14:07
Браво!!!
1
0