Житейската съдба на асцендент Козирог

Зодия Козирог

Ако асцендентът ви е Козирог, то вие сте свикнали да получавате всичко, което си поставите за цел. Волята за успех е водеща, в комбинация с постоянство и стриктна последователност.

За хората с асцендент Козирог са типични спокойствието и уравновесеността. Те преследват мечтите си стриктно и до край.

Дори нещо да изглежда непосилно, те са склонни да му посветят години, докато накрая не се получи. Тази им целеустременост на моменти ги въвлича в неправилни посоки, но щом са се заели, те не позволяват нищо и никой да ги разубеди в правотата им.

На моменти хората с този асцендент са фаталистично настроени. Те съзнателно утежняват ситуацията, за да ѝ придадат нужната сериозност. Често са неудовлетворени от живота, най-вече поради неспособността си да се отпускат.

Хората с асцендент Козирог рядко оставят нещата неизяснени. Те се възползват от всяка предоставена им възможност, като се стремят да изградят нещо около себе си. Това е техният житейски път – постигането на нещо стойностно.

Успех

Стремят се да постигат целите си трудно, тъй като смятат лесният път за несериозен. Типична за тях е склонността да си задават фундаментални житейски въпроси, особено такива, свързани с подсигуреното им бъдеще.

В житейският им път често им се налага да вземат крайни избори и решения. Сред най-тежките е изборът между кариерата и семейството. Основно в живота им става най-често кариерата и статусът, който са постигнали чрез нея.

В семейството, ако успеят да съградят такова, заемат водеща позиция. Всички разчитат на тях не само финансово, но и за разрешаване на всякакви битови и лични проблеми.

Ако сте с асцендент Козирог, то вероятно сте изключително взискателни към себе си. Често и незаслужено се подценявате. Имате изграден имидж на сериозни, последователни и трудолюбиви хора, което ви прави подходящи за всяка една позиция.

Ограниченията и жертвите, които правите в живота си, се увенчават с успехи. Когато не успеете да постигнете нещо обаче, ставате фриволни и спонтанни.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати