Кой митичен злодей сте според зодиакалния знак

Змей

Всички знаем, че Овните са упорити, Телците – непоправими чревоугодници и домошари, а Близнаците имат две лица – едното от които не е за пред хора, а другото – още по–зле. Всяка от зодиите има своите симпатични недостатъци, които в доста голяма степен съответстват на някои от митичните злодеи и нечисти сили.

Овен – Змей Горянин

Неслучайно сравняват представителите на тази зодия със змея от детските приказки. Овните се импулсивни, горделиви и самоуверени. От устата им често излизат думи, които се изливат върху клетите им събеседници като същински огън и жупел. Имат високо самомнение за себе си и след тях оставя само огнена диря.

Телец – Домашен дух

Домошарят Телец в голяма степен прилича на домашен дух. Той е грижовен, но за сметка на това е ревнив, неотстъпчив, егоистичен и заслепен от материалните блага. Ще поддържа дома ви чист и ще държи под контрол финансите ви.

Близнаци – Горски цар

Близнаците могат да бъдат оприличени на Горски цар или на двама. Те влудяват околните с изменчивите си настроения – на моменти са горещи като горски пожар, а секунди по-късно от тях лъха сибирски мраз. Не признават грешките си, самовлюбени са и за жалост не са царе на точността.

Горски дух

Рака – Жаба Кикимора

Образът на Кикимората е типичен за славянската митология. Този пакостлив домашен дух може да бъде и много полезен помощник, ако успеете да го предразположите. От една страна, Кикимората е безкористна, ще запази тайните ви от всички и е щедра. Но предадете ли я, тогава ще видите и другата му безмилостна същност и твърда обвивка.

Лъв – Котаракът разказвач на приказки

Голямата котка Лъв е типичен пример за подлата и опортюнистична натура на представителите на това животинско семейство. Той може да разказва с часове за своята величественост, убеждавайки ви, че е венецът на творението, ще се стреми да ви заслепи с величието си. Безспорно е надарен с интелект и магнетизъм, но понякога просто идва в повече на околните.

Дева – Баба Яга

Девите чудесно се вписват в образа на приказната Баба Яга. Не става дума за визия, а по-скоро за душевност – те са сдържани, но любопитни с вродена склонност към клюкарство. Девите не се притесняват да поставят празнодумците и глупаците на място с някоя строга забележка, както и да свалят на земята някой самозабравил се юнак.

Везни – Мора

За всички онези, които не са го чували никога – мората е зъл дух на удушен човек или на човек, загинал от насилствена смърт. Везните, подобно на морите, са мрачни създания, измъчвани от глобални неясноти – коя рокля да облекат, с кого да излезат, какво да обядват. Препатили ги описват като смесица от зла съдба, леко умопомрачение и мрак. Не ни вярвате? Излезте по магазините с Везна!

Скорпион – Русалка

Русалките чудесно описват душевното състояние на Скорпионите – недостатъчно хора, за да се разбереш с тях, и недостатъчно риби, за да сготвиш нещо вкусно. Скорпионите, подобно на русалките, ще очакват от вас възхищение, преданост и пълна отдаденост. Не го ли получат, ще видите тяхната нелицеприятна и арогантна страна.

Русалка

Стрелец – Циклоп

Стрелците по-принцип са мили хора и имат по две очи. Освен когато решите да нарушите спокойствието и душевния им комфорт. Тогава тази мила личност ще извади оръжие и ще се опита да ви умъртви на място. Те са идеалисти, честни и открити, но за сметка на това лишени от тактичност.

Козирог – Кашчей Безсмъртни

Представителите на тази зодия са целенасочени, честолюбиви и смятат себе си за неуязвими и недосегаеми. Докато не се появи някоя Василиса Прекрасна, която да им разбие сърцето. Те държат на справедливостта и ще ви простят обидата или неправдата, само след като са ви отмъстили.

Водолей – Славей Разбойник

Всъщност този приказен дух няма нищо общо с веселото малко пиленце, което оглася света с песните си. Славеят разбойник е гигантска птица, която поразява смелите герои с кошмарната си песен. Водолеите са независими, творчески личности, които вечно търсят и никога не намират. Не се притесняват да се раздават в различни сфери на живота и да започват отново и отново, когато се провалят.

Риби – Воден дух

Резонно представителите на тази водна зодия често са сравнявани с водни духове, които живеят на дъното на дълбоко, мътно езеро. Ако се давите - те ще ви помогнат по-бързо да стигнете до дъното, като през цялото време ви обясняват какъв късметлия сте да попаднете точно в неговото езеро. Те са авантюристи, които живеят в свой измислен свят и не са готови да го заменят с реалността.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 4
3 2
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
05.06.2015 20:25
За мен е вярно само донякъде. Но нали знаете, при зодиакалните знаци винаги има изключение. Пък и на мен по принцип рядко ми пасват нещата свързани със зодията ми (Дева). Но пък често написаното ми пасва със Скорпиона. Странно, но факт.
1
1
Мартин
Мартин
16.06.2015 02:17
Прочети какво е ,,натална карта" и може би ще откриеш отговор :)
1
0