Чудо! Мъж се събужда след 3-годишна кома

Чудо! Мъж се събужда след 3-годишна кома

Невероятно чудо се случи в САЩ. Млада жена сключва брак с голямата си любов, но месеци по-късно съпругът ѝ изпада в кома, след като претърпява инцидент. Медицинските специалисти са единодушни, че мъжът е на крачка от смъртта, но след няколко години, прекарани в кома, изненадващо той се събужда и изрича нещо неочаквано.

Трагедията на Даниеле Дейвис започва само седем месеца, след като е изпълнила най-голямото си желание - да свърже живота си със своя любим Мат. В един обикновен ден през юли 2011 обаче се случва нещо, което успява да помрачи нейното щастие. Телефонът на младата жена позвънява и тя разбира, че нейният съпруг е претърпял пътен инцидент в Савана, Джорджия.

Щом узнава за случилото се, Даниеле изпада в шок. Тя не може да повярва, че всичко това се случва точно на нея. Още по-голямо е огорчението ѝ, когато си дава сметка, че само месеци след сватбата има голям шанс съдбата да раздели нея и Мат завинаги. Въпреки това тя събира сили да продължи напред.

Всеки ден бди над своя съпруг, който е на животоспасяващи системи и един ден чудото се случва. След три години съществуване между живота и смъртта и след безбройните молитви на своята съпруга, се събужда от кома и изрича словата, които завинаги ще останат в съзнанието на Даниеле. Той казва: Опитвам се!

Въпреки че Даниеле е отправяла горещи молитви, тя е изключително изненадана от събуждането на Мат. Когато преди три години той се блъска с мотора в неправилно паркиран автомобил, състоянието му е повече от критично.

Органите на мъжа са разкъсани, а костите му - счупени. Лекарите заявяват на Даниеле, че няма какво повече да се направи за неговото възстановяване и тя трябва да вземе решението дали системите му да се изключат или животът му да бъде поддържан по този начин.

Даниеле не се отказва и поема пълната грижа над безпомощния си съпруг. Той бива транспортиран в дома на съпругата си, където тя бди над него денонощно. Така след три години той отваря очи и животът за него започва отначало. Въпреки диагнозата мъжът като по чудо се възстановява. Днес и двамата с Даниеле вярват, че всичко това е станало заради силната им вяра в Бог.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати