Вредите от химтрейлите

Химтрейли

Химтрейлите – химическите следи в небето, все повече и повече будят интерес. Официално отречени, мнозина обвиняват именно тях за редица природни и човешки бедствия.

Въпреки непрестанните опити на световните лидери да потулят неспиращите случаи с химтрейлите, все повече авторитетни личности от цял свят надигат гласност срещу това явление. Според тях това е опасно и поразява здравето и живота на човечеството.

В официален доклад ООН вече алармира за нетипичното изчезване на пчелите, както и за всички ужасяващи за планетата последици от това. Но това едва ли ще е единствената последица, която ще ни застигне.

Сред най-тиражираните от учени и видни личности версия е, че химическите следи в атмосферата е разпръскване на наноалуминий и невродегенеративни агенти. Те са продукти на генното инженерство и засягат нервната система.

Разпръскването на тонове наночастици с алуминиеви съединения всеки ден и навсякъде е безспорно. Доказват ги анализи на въздуха и почвата из цял свят.

Тези частиците с наноразмери причиняват интензивно възпаление в тъкани и органи, най-вече мозъка и гръбначния мозък. Освен това могат да доведат до редица невродегенеративни заболявания като Алцхаймер, болестта на Паркинсон и болестта на Лу Гериг (ALS). И това са все болести, свързани с въздействието на намиращия се в околната среда алуминий.

В небето се разпръскват огромни количества наноалуминий. Те лесно проникват в мозъка и кръвта, като поразяват обонятелните нерви. Освен това се свързват директно към областите на мозъка, които причиняват болестта на Алцхаймер.

Химтрейлс

В тази форма алуминият преминава без проблем в системите за филтриране по домовете и офисите. Така хора от всички възрасти биват поразявани навсякъде, в продължение на часове.

Наноалуминият има и друго свойство – той насища почвата, а оттам и водата, и растителността. Обикновено алуминият трудно се абсорбира от стомашно-чревния тракт, но наноалуминият се абсорбира в много по-големи количества.

Той се натрупва в организма и тъканите, а самото му вдишване предизвиква възпалителни реакции в белите дробове. Това води до сериозни проблеми, най-вече при децата и възрастни с астма и белодробни заболявания.

Ако практиката на химтрейлите не спре колкото се може по-скоро, почвата, растенията и водните източници ще бъдат силно замърсени. Вредите, които причиняваме на природата, скоро ще са необратими.

Освен това статистиката показва, че невродегенеративните заболявания, които засягат възрастните хора, нарастват с безпрецедентни темпове, паралелно със заболявания на нервната система на нашите деца.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Васил
Васил
29.05.2015 21:12
Тези химтрейлите са поръчани от еврейските лидери,които владеят Америка,Англия и Европейския съюз! Не стига,че искат да поробят целия свят,а сега тровят умишлено човечеството! Много жалко,че Хитлер не е успял да спечели войната-сега всички плащат цената на еврейското господство!
7
4
Gulchin
Gulchin
31.05.2015 01:02
Какво общо има само с евреите? В днешно време всеки втори човек замърсява природата без да се замисля. Много жалко, че казваш името на Хитлер по този начин. Той не е убивал само евреите, преди да напишеш такъв коментар се замисли малко.
3
0
Hellscream
Hellscream
28.05.2015 11:18
За повече информация по въпроса гледайте филма: Why in the World are They Spraying? - G. Edward Griffin.
3
1
Hellscream
Hellscream
28.05.2015 11:24
^ което част 2. Първа част е WHAT in the World are They Spraying?
2
1