Мъж възкръсна на път за моргата

Мъж възкръсна на път за моргата

Рядък феномен развълнува силно жителите на американския град Милоуки. Техен съгражданин, който беше сметнат за починал, възкръсна като по чудо на път за моргата, информират от Reuters.

Докато пътувало към моргата безжизненото тяло на 46-годишния мъж изведнъж се раздвижило. След това служителите, които трябвало да го пренесат, забелязали, че предполагаемият покойник диша.

Преди чудото да се случи, мъжът бил открит в обездвижено състояние от своята приятелка. След като той така и не помръднал, тя силно се притеснила и се обадила в полицията. Когато органите на реда пристигнали на мястото, те намерили въпросния мъж напълно вкочанен. Малко след това в дома му пристига и медицински екип.

След направен преглед лекарите обявили човека за покойник. Час по-късно за изненадващата смърт на 46-годишния мъж били информирани и неговите близки. Когато разбрали за смъртта му, те силно се изненадали. Шокът им обаче станал още по-голям, щом разбрали, че мъжът се е върнал от отвъдното.

Това е поредният случай на възкръснал мъртвец за последните няколко месеца.

Неотдавна 91-годишна полякиня също се съживи, след като беше обявена за мъртва и престоя единадесет часа в мразовития хладилник на моргата.

Смъртта на Янина Колкиевиц била установена от нейния личен лекар. След като подробно прегледал пациентката, докторът заключил, че тя е издъхнала.

Тялото на старицата веднага било изпратено в моргата, където да бъде приготвено за погребението. Няколко часа по-късно торбата, в която се намирал трупът, започнала да мърда и изкарала акъла на служителите.

Не знам как е могло да се случи. Бях убеден, че жената е мъртва. Сърцето ѝ беше спряло да бие и тя не дишаше, разказва личният лекар на възкръсналата покойница.

След като се събудила от дълбокия си сън, възрастната жена потърсила близките си. Тя се оплакала на семейството си, че е била на много студено място. Жената обаче бързо забравила за студа, след като хапнала супа и палачинки.

За добро или за лошо старицата не узнала какво точно е станало, тъй като е с късен стадий на деменция.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Сладурче
Сладурче
27.05.2015 12:15
Яла палачинки тя, ами. Да даде малко и на мене. Гладен съм
5
3