Любовен живот според рождената дата

Любовен живот според рождената дата

Любовен хороскоп

Специалисти смятат, че рождената дата на всеки човек определя до голяма степен любовния му живот. Ето какъв е любовният живот на всеки според деня, в който е роден.

Хората, родени на 1-во число, обичат да контролират. Те търсят партньор, който да им се подчинява и да изпълнява всичките им идеи в леглото и в любовта. Те са егоисти.

Родените на 2-ри са романтици. Те търсят постоянно своята половинка и са готови на всичко за нея, когато я открият.

За родените на трети презентацията е най-важна. Те обичат да флиртуват, а след това да представят постиженията си по-цветно. Непредвидими са в любовта и секса, като целта е да се говори след това за тях.

Хората, родили се на 4-то число от месеца, са традиционалисти. Щом нещо работи, според тях не трябва да се променя.

Родените на 5-ти са природно интелигентни и за тях е важно партньорът им също да е такъв. За тях външният вид не е важен за разлика от взаимната полза от връзката.

Родените на 6-ти обичат спокойствието и хармонията във взаимоотношенията във връзката. Търсят партньор, който може да им осигури стабилност в живота.

Родените на 7-ми са сноби. В отношенията си те опитват да моделират партньора си според собствените си философски възгледи.

Хората с рождена дата 8-ми поставят щастието на другите пред своето. Сексът е важен за тях, но не е определящ. За тях най-лошата комбинация е партньорът им да е роден на 1-во число.

Хората родени на 9-ти са се появили под знака на страстта. Те са избухливи и темпераментни. Заради характера си често бъркат любовта със страстта.

Родените на 10-ти са лидери по природа. За тях всичко е или черно, или бяло. Друго положение няма.

Родените на 11-ти обичат да фантазират. За тях е важна любовта и се стремят да накарат партньора си да види света през техните очи.

Родените на 12-ти са щедри и всеотдайни както в чувствата, така и в материален план. За тях е важно на първо място партньорът им да бъде удовлетворен.

Родените на 13-ти не обичат промените и експериментирането. Обичат сигурността и предварителната подготовка във всичко.

Родените на 14-ти имат природен чар. Обичат флирта, но не и връзката. Те трябва постоянно да се стимулират, за да останат за дълго с партньора си.

Родените на 15-ти са надарени с огромно обаяние и възможност да влияят на другите. За тях социалният престиж е важен, така че избраникът им трябва да го осигури.

Любов

Най-важното за родените на 16-ти е тяхното благополучие и удовлетворение. За да го получат, те са готови на всичко, дори и да минат през партньора си.

Родените на 17-ти имат вродена дълбока духовност и философска мисъл. Търсят партньор, който да им носи преди всичко морална удовлетвореност и сигурност.

Родените на 18-ти са откровени хора, но и твърде праволинейни, което е повод за разпри или конфронтации.

Родените на 19-ти почти са диктатори в любовта и секса. На тях винаги нещо им липсва и никога не спират да търсят удовлетворение на понякога нереалните си нужди.

Родените на 20-ти не са материалисти и често избират партньора си погрешно. Търсят половинка, с която да преживеят духовна близост, а сексът е второстепенен.

Родените на 21-ви умеят да балансират между мечти и реалност, между страст и прагматичност.

Родените на 22-ри се нуждаят от защитник. В секса са претенциозни и ако нещо не им харесва, бързо губят желание.

Родените на 23-ти са праволинейни, но винаги търсят човек, който да ги изкара от създадения от тях житейски коловоз. След като го намерят, се стремят да го накарат да поеме по техния отъпкан път.

Родените на 24-ти са раними. Те са свръхчувствителни и постоянно търсят човек, който ще им донесе дълбоки емоции.

Родените на 25-ти постоянно се страхуват да не бъдат излъгани и затова вечно са неспокойни.

Родените на 26-ти постоянно търсят модел на подражание. Намерят ли изградения образ за перфектния партньор, страстта в тях е неудържима.

Родените на 27-ми имат качеството да заразяват всички околни с ентусиазма си. Те са силни характери, често привличат по-слаби партньори, които да ги следват.

За родените на 28-ми най-важно е удовлетворението. Готови са на всичко, за да са задоволени духовно и физически.

Родените на 29-ти обичат да им се дава насока във всички отношение. Склонни са да понасят всички, за да има стабилност в живота им.

Родените на 30-ти са перфекционисти. За тях партньорът им трябва да е богат освен духовно и материално.

Родените на 31-ви са искрени и предани хора, на които може да се има доверие. Трудно се влюбват, но ако това все пак се случи, са всеотдайни и лоялни.

Рейтинг

5 4
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати