Учени от САЩ са унищожили скелети на гиганти

Гиганти

Някога по лицето на Земята са бродили гиганти. За тяхното съществуване се споменава още в Библията и в древния санскритски епос Рамаяна. Останки от гигантски скелети са открити в Индия, в Пакистан и в САЩ. Въпреки това официалната археология продължава да отрича съществуването им.

Преди дни стана ясно, че Смитсоновият институт е унищожил хиляди човешки скелети на гиганти в началото на 1900 г. Документите за безпрецедентното унищожение са били засекретени, но Върховният съд на САЩ е разпоредил отварянето и обнародването им.

От публикуваните данни става ясно, че организацията е участвала в една от най-мащабните операции по скриването на доказателствата за съществуването на гиганти.

Десетки хиляди човешки останки на огромните същества са били унищожени по нареждане на високопоставени държавни лидери. Това е било направено с цел да бъде защитена господстващата и до ден днешен хронология на човешката еволюция.

Първите съмнения за унищожението на човешките остани са били изказани от Американския институт по алтернативна археология AIAA. В отговор Смитсъновият институт дал Американския институт по алтернативна археология на съд за клевета и опит да навреди на репутацията на 168-годишната институция.

Но по време на съдебната сага адвокатът на AIAA Джеймс Чаворда успява да накара част от разпитваните служители на Смитсъновия институт да си признаят за съществуването на документи, в които се споменава за унищожените останки.

Скелет

Повратната точка в делото става демонстрацията на бедрената кост с дължина 1.3 м. Тя е живото доказателство, че гигантите (исполините) някога са бродили по Земята.

Въпросната кост е била собственост на института, но е открадната от висш служител, който я е пазил до смъртта се през 1930 г. На смъртния си одър той пише предсмъртно писмо с потвърждение каква тайна крие Институтът.

В писмото си той казва, че унищожаването на скелетите е ужасно, защото все пак става дума за човешки същества. Ние криеме истината за предците на човечеството, за гигантите, населявали Земята преди време, както пише в Библията и други древни текстове, споделя той.

Предвид изложените доказателства Върховният съд на САЩ постановява Смитсъновия институт да публикува класифицираната информация за всички, свързано с унищожаването на доказателства с доевропейска култура, както и на елементи, свързани с човешки скелети с по-голям от приетия за нормален размер.

Изнасянето на засекретената информация ще помогне на археолозите и историците да преосмислят настоящите теории за човешката еволюция.

Официалното оповестяване на документите е насрочено за края на 2015 г. Оповестяването на тайните доклади и документи ще се координира от независима научна организация.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати