Какво ще бъде лято 2015 за всяка една зодия

Семейна ваканция

За някои зодии предстоящото лято ще е пълно с любов и романтика, докато други ще трябва да обърнат повече внимание на кариерата си.

Овен – На път е нова любов

До 11 август Юпитер ще се движи във вашия 5-ти дом, като ще активира зоните на любовта, страстта, творчеството и романтиката. Това лято е възможно да срещнете нова любов, но с това трябва да сте подготвени за големите промени, които половинката ще внесе в живота ви.

Телец – Не повтаряйте старите си грешки

През предстоящото лято активиран ще е интелектуалният ви потенциал, помагайки ви бързо да се справите с натрупалите се ангажименти. Стремете се да не повтаряте старите си грешки и се подгответе за много новости в живота ви. До 11 август е подходящо да се сдобиете с нов имот или да започнете с опити за увеличаване на семейството.

Лято

Близнаци – Ще бъдете пълни с нови идеи

Това лято ще сте пълни с нови идеи и ентусиазъм, за да ги реализирате. Споделяйте мечтите си и очаквайте помощ при тяхното осъществяване. През летните месеци ще се наложи да вземете важно решение относно личния си или професионален живот.

Рак – Бъдете смели и ще имате повече пари

За вас предстои един от най-доходоносните периоди от годината. За да печелите повече ще се наложи да загърбите спокойствието и сигурността, които много обичате, и да рискувате повече. Не бъдете страхливи, защото само с повече решителност ще имате успех.

Лъв – Чакат ви успехи в кариерата

Зодиак

Съветът към вас е през лятото да обърнете повече внимание на кариерата, защото ще имате шанса да постигнете много в тази област. Трябва само да демонстрирате заложбите си по най-добрия начин. Ако все още не работите, лятото е времето да откриете идеалната позиция за вас.

Дева – Стремете се към повече спокойствие

Това лято не трябва да прибързвате с нищо, да успокоите амбициите си и да почивате повече. Откажете се от опитите си да контролирате другите, а вместо това се опитайте да се свържете с хора, с които отдавна не сте се чували. Лятото е подходящо и да се отдадете на творчески занимания.

Везни – Ще създадете нови приятелства

Това лято Юпитер ще се движи в 11-ия ви дом, което ще ви направи още по-контактен. Ще създадете нови приятелства и ще се забавлявате много през летния сезон. Успехи ще имате и ако работите в сферата на интернет и новите технологии.

Скорпион – Бъдете по-уверени и ще имате повече късмет

Това лято ще бъде едно от най-късметлийските ви до момента, стига да не оставяте дребните неприятности да влияят на самочувствието ви. Предстоящите месеци изискват от вас да бъдете по-уверени и да не се притеснявате в действията си.

Стрелец – Предстои лято на житейски уроци

Момичета

Лятото на 2015-та година няма да е никак приятно за вас. Ще ви съпътстват поредица от огорчения и тежки разочарования, но именно благодарение на тях ще стигнете до важни житейски уроци. Пътешествията обаче ще покачват доброто ви настроение през летните месеци.

Козирог – Ще се привличате от духовното

През идващото лято ще се чувствате силно привлечени от духовното. Възможно е да посещавате места, които са пълни с тайнственост. Няма да липсват и пречки през следващия сезон, но ще успеете да ги преодолеете с повече въображение и творческа нагласа.

Водолей – Имате шанс да забогатеете

Това лято ви дава възможности за забогатяване, но трябва да избягвате манипулации и хора, които ви се струват непочтени. В романтичната ви връзка предстои напълно ново начало и не е изключено да заченете бебе, особено през последните летни дни.

Риби – Ще ви се отплатят за старите услуги

Усилията ви ще бъдат възнаградени през идващото лято, ако сте били безкористни в действията и намеренията. Месеците, в които сте се старали да помагате и да се грижите за другите, ще ви се отплатят с услуга или пари. От това лято за вас започва и истински възход в кариерата.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Цвет
Цвет
03.05.2015 16:52
Дано се случиии
1
1
Мариян
Мариян
28.04.2015 23:03
Чародей Теди разваля магии, помага при болести, отговаря на въпроси от бъдещето, намира изгубени пари, разваля лоша карма, събира семейства. Не си губете времето по врачки!!! - обадете се на чародей Теди 090063070 с вътрешен код 640
0
1
sh
sh
28.04.2015 17:02
a ne
0
3
боби
боби
27.04.2015 20:48
а дано!
1
0