sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Кървава Луна изгрява тази вечер

Кървава Луна изгрява тази вечер

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k920
Кървава Луна
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Кървава Луна ще огрее Земята тази вечер, попадайки в зодиакалния знак Везни. С необикновеното Пълнолуние днес се наблюдава и много кратко лунно затъмнение, свидетели на което ще станат жителите отвъд Атлантика.

Ефектът на червената Луна е оптическа илюзия, която се получава, след като сянката на Земята започне да покрива естествения си спътник. В най-интензивната фаза сянката на планетата напълно ще покрие Луната, получавайки се затъмнение, което ще трае около 12 минути.

По време на лунното затъмнение Земята застава между Слънцето и Луната. Подобен феномен се случва рядко през годината и през 2015-та ще може да се наблюдава отново на 28 септември.

Днешното затъмнение ще е невъзможно да се види от България, тъй като в тези часове над източното полукълбо е ден. Свидетели на небесното явление ще стана жителите на Северна и Южна Америка, на западен Китай, Русия и Австралия.

Астрономическият феномен кървава Луна е едно от най-интересните събития, които се разиграват в небето над нас, тъй като според християнството е свързано с Второто пришествие на Исус и възвестява събития, които ще променят света.

Везни

В библейското пророчество на Йойл се казва: Слънцето ще се преобърне в тъмнина и Луната в кръв, преди да дойде великият и страшен ден Господен.

Рядкото по вида си Пълнолуние днес попада в зодия Везни. Това ще внесе хармония и баланс през целия ден, като е подходящо да се завършат всички проекти, основаващи се на партньорство и преговори.

Чувството за справедливост и законност на повечето хора ще се изостри. Усетът към красота също ще е силен и за днешния ден ще е обичайно да се стараем за външния си вид, облеклото и маниерите.

Енергията на деня е насочена към изкуството, заради което е препоръчително да творите и да изявявате смело таланта си.

Тъй като Везните са зодията на компромисите, за да имаме успехи през съботния ден, ще се наложи да сме по-отстъпчиви от обикновено. Възможно е нерешителността и мързелът да се обадят във всеки един от нас.

Това обаче не трябва да отмества вниманието от значимите аспекти на ежедневието ни. Препоръчително е днес добре да огледаме романтичната си връзка и да изгладим недоразуменията си с партньора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest