Бебе се роди с надпис 12 на челото

Бебе с белег

Малко бебе от Йоханесбург носи родилно петно във формата на числото 12. В началото лекарите, които изродили малкия Ханру ван Никерк, смятали, че белегът ще избледнее, но станало точно обратното.

Момченцето е родено на 11 ноември 2014 година, като малко след раждането му лекарите и родителите му забелязали числото 12 върху челото му. Тогава то било все още неясно.

Бабата на бебето – Катрин, разказва, че числото ставало все по-видимо с времето и всички се притеснили, че не става дума за безобиден белег, а може би числото е опасен вид тумор.

При прегледа обаче нищо такова не е отчетено. Дерматологът Патрис Хайд твърди, че това е родилно петно, с каквито се нараждат немалко бебета по цял свят. В него няма нищо опасно и в повечето случаи подобни белези се разсейват с времето.

За заличаването на родилните петна най-често се използват кортикостероидни лекарства. Но засега семейството на малкия Ханру не смята да ги използва.

Родилни петна могат да появят по всяка една част на тялото и най-често са с червен или лилав цвят, защото в повечето случаи са хемангиоми на доброкачествени съдови тумори.

Истинска мистерия е обаче защо те се появяват. Според някои мнения родилните петна са белези на душата от минал живот и свидетелстват за нейните преживявания.

Противниците на прераждането пък смятат, че родилните петна са свързани с определено събитие или случка с майката, докато е била бременна с детето.

Смята се, че човек, роден с петно на челото, е орисан да има необикновено силна интуиция. За хората с родилен белег на носа се казва, че са креативни личности и трябва да се развиват в областта на изкуството.

Родилен белег на дясната буза предвещава щастлив семеен живот, а на лявата буза – живот, пълен с възходи и падения. Петно около устната предвижда успехи в кариерата, а на брадичката – независимост.

На хората с родилен белег на гърба им е съдено да бъдат открити, а при хората с белег на корема алчността е в повече.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Мария
Мария
19.02.2016 11:59
Пълни глупости,аз съм се родила с белег на дясната буза и имам два не успешни брака до сега.В статията обаче пише, че
"родилен белег на дясната буза предвещава щастлив семеен живот".
0
0
Maria
Maria
30.03.2015 21:48
Явно има голяма мисия!
3
0
Виктор
Виктор
30.03.2015 17:40
Е аз пък се родих и дори имам снимки със знак Латинско В на челото....освен победа друг начин за тълкуване има ли???Но чак пък цифра....до колкото се сещам имаше и крава с 7 на челото..това как да го наречем?
0
0