Ружа пред вратата пази от нещастен брак

Ружа пред вратата пази от нещастен брак

Посадете ружа пред вратата на къщата си /или пред входа/, ако искате бракът ви да е дълъг и щастлив. Това съветват полски специалисти по енергията на растенията. Красивото цвете, което понякога се превръща и в дърво, се сади и по друга причина – да предпазва жените от болести, и ако не са омъжени, да привлича ергените към техния дом.

За да пазите дома си от зли енергии, магии и урочасване, посадете мак или пелин. Коприва, засадена под прозореца, пази обитателите на дома от всевъзможни болести и нещастия.

Слънчогледът от стотици години се е използвал, за да привлича късмет и богатство в къщата. Той трябва да се посади в двора, но в никакъв случай близо до оградата. Тогава ще изпрати вашия късмет при съседите или при този, който мине най-близо до оградата

Срещу неприятели най-често вярващите в силата на растенията садят близо до дома си магарешки трън. Бодилите му са пазители на вашите тайни и богатство.

Срещу урочасване най-добре „работи” ментата. Колкото понече ментови листа имате в двора, толкова сте по-защитени. Тези растения могат да бъдат отгледани и на балкона, а също така и въ вид на саксийни.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати