Пълнолуние в Дева – какво ни очаква днес

Пълнолуние

В 02:51 часа на 2 март фазата на Пълнолуние настъпи в зодиакалния знак Дева. Денят ще е подходящ за лечение, работа и анализиране на ключови теми.

Фазата на Луната днес ще е изключително продуктивна за деловите взаимоотношения. Успех ще има за всички проекти, които изискват дълбок анализ и по-сериозен подход.

Пълнолунието предразполага да довършим онова, което сме започнали, като концентрираме цялото си време и внимание към работните си ангажименти и разчитаме основно на своите способности, а не на случайния късмет.

Отлично ще се справят хората, чиято професия изисква ред, организиране и вглеждане в детайлите. Пълнолунието ще настрои ума ни аналитично, като ще намираме без проблем връзката и логиката между отделните събития.

Денят е подходящ за подписване на нови договори и записване на образователни курсове.

Дева

И докато атмосферата на работа днес ще се радва на подем, в личните взаимоотношения е по-вероятно да се появява напрежение. През днешния ден могат да изплуват стари обиди и грешки от миналото, които изострят комуникацията с романтичната ни половинка или друг близък член на семейството.

Позицията на Луната ще наказва ексцентричността, прекалено ярката емоционалност и силните обещания. Препоръчително е да работим повече и с дела да покажем това, което искаме, а не чрез думи.

Пълнолунието в Дева ще ни направи и по-критични от обикновено, което ще помага на професионалната ни реализация, но ще пречи в любовната връзка.

Фазата на Луната в Дева е подходящ период за диагностика и правилно лечение. Денят е идеален да посетите вашия личен лекар и да си направите профилактичен преглед или да промените навиците си към по-здравословна посока.

Днес може да започнете диета или да откажете цигарите, тъй като Пълнолунието е идеален момент за ново начало.

Тригонът между Луната и Плутон, който се образува пред деня, също ще ни помага и ще ни зареди с енергия, за да се справим с пречките пред себе си.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 5
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Деан
Деан
05.03.2015 15:13
а да видим... :)
0
0