Един поглед ще разкрие характера ви
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Един поглед ще разкрие характера ви

Един поглед ще разкрие характера ви

тест
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Само един поглед е достатъчен, за да разкрием характера ви.

Погледнете снимката и изберете първата фигура, на която ви се спре погледът и ви направи най-голямо впечатление. Избрахте ли? А сега прочетете какво пише за характера ви.

1. Романтичен характер

Вие сте много доверчиви, бързо завързвате приятелства и се влюбвате също толкова бързо. Вярвате в любовта и правите всичко за нея. Винаги сте открити и приятелски настроени към околните, но често те се възползват от вас. Обичате живота и смело се впускате в приключения.

2. Мистериозен характер

Преоткривате себе си всеки ден. Вие сте непостоянен и често обичате промените. Интересен събеседник сте. Като цяло сте мистериозен, тайнствен, загадъчен.

3. Ексцентричен характер

Вие имате свое собствено мислене за живота, не се страхувате да поемате рискове и да се впускате смело в предизвикателства. Хората около вас често биват изненадани от поведението ви. Вие не харесвате и не спазвате наложените правила, закони или норми. Вие сте личност, жадна за живот. Имате независимо мислене, държите на мнението си и не се влияете от чуждото, говорите директно.

4. Ясновидски характер

Вие имате силна интуиция. Често сънищата и мислите ви се превръщат в реалност. Съвпаденията се оказват често срещани при вас. Вие сте емоционални, необикновени, чувствителни, сензитивни и прикрити.

5. Стихиен характер

Вие сте истинска стихия и искате всичко да се случи на момента. Чувствата ви винаги са на първо място. Мнението ви се променя изключително бързо и сте склонни да драматизирате. Вие сте импулсивни, необуздани, емоционални, нетърпеливи, диви.

6. Мисловен характер

Вие сте много спокоен и спокойно обмисляте всяко едно действие. Бързината не ви е в кръвта. Винаги обмисляте в дълбочина нещата и често околните ви молят за съвет.

7. Интуитивен характер

Вие сте изключително проницателен човек и интуицията ви е силно развита. Нищо не остава скрито-покрито за хората около вас. Лесно разбирате кога някой ви лъже.

8. Мъдър характер

Вие сте мъдър, спокоен и рационален човек. Учите се от грешките си и бързо си взимате поука. Винаги давате добри съвети и лесно преодолявате трудностите. Не се съмнявайте в способностите си и бъдете уверени.

9. Рационален характер

Вие сте изключително рационална личност и винаги знаете какво правите и как да го направите. Винаги се борите за справедливост. Предпазливи сте, когато се наложи да се разкриете пред околните. Вие сте съзнателни, мъдри и опитни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 15
3 11
2 7
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
08.03.2015 17:28
От заглавието помислих че имат друго в предвид... но както и да е. Този тест съм го решавала и друг път и все в различно око се заглеждам. Но да кажем че беше вярно ;)
5
2