Истината за извънземните да излезе наяве

НЛО

Истината за извънземните трябва да бъде споделена с обществото, защото хората вече са напълно готови да я приемат, смята бивш съветник на президента на САЩ Барак Обама – Джон Подеста.

Съветникът напусна поста през изминалата седмица и веднага след това сподели какви са най-големите му успехи през последната година и къде се е провалил. Той смята, че сред най-големите му неуспехи е фактът, че не е осигурил разкриването на досиетата за съществуването на НЛО.

Очевидно проблемите, които САЩ има, и хаосът, който цари в отношенията на страната с някои държави (например Сирия), не са толкова важни според Подеста, колкото истината за извънземните. 66-годишният мъж дори сподели в Туитър Истината е някъде там (#thetruthisstilloutthere), като с тези думи Подеста прави връзка с популярния сериал Досиетата Х.

Бившият съветник смята, че американското правителство трябва да сподели с обществото всички документи, които има за извънземните, и да разкрие истината за тях. Подеста иска тази информация да излезе наяве още от 2002 година, когато на пресконференция споделя, че е настъпил моментът американските граждани да чуят истината за извънземния живот.

Преди това свое изявление бившият вече съветник е написал и книга, която е със заглавие НЛО-доказателствата на генералите, пилотите и официалните правителствени лица.

летяща чиния

Предполага се, че Подеста ще стане част от екипа за предизборната кампания за президент на САЩ на Хилъри Клинтън, пише американската преса и допълва, че преди време е бил част от екипа на Бил Клинтън.

Вярващите в извънземни са убедени, че тези думи на Подеста могат да се окажат решаващи и е съвсем вероятно 2015 година да се превърне в година на разкриванията.

Правителството на САЩ знае не само за съществуването на извънземните, но и от години поддържа връзка с тях, убедени са хората, които вярват в съществуването на НЛО. Скептици обаче смятат, че тези думи на бившия главен съветник са опит да се отклони вниманието от далеч по-важните въпроси, свързани със Сирия, Ирак, Русия и др.

Рейтинг

4.7
Общо 7 гласували
5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Geri
Geri
06.04.2015 00:36
Interesno..
1
0