Изгря Черна Луна – тайните ни грехове и желания излизат наяве

Черна Луна

Снощи можехме да наблюдаваме астрономическото явление Черна Луна. В астрологията то се нарича Лилит и се смята за период, в които изплуват тайните ни грехове и желания.

Черната Луна в астрономията може да се наблюдава, когато орбитата на нашия естествен спътник се намира най-далеч от Земята. Заради по-голямата дистанция от обикновено Луната изглежда по-тъмна, от което се появява името на феномена Черна Луна.

В астрологията това явление се определя още като Лилит и се смята за период, когато повечето хора проявяват тъмната си страна. Черната Луна според повечето астролози ще ни предизвика извадим на показ своите скрити пристрастия и желания, които от години сме се старали да скрием от външния свят.

Лилит символизира нашата скрита страна и онези мечти и проблеми, които се стараем на всяка страна да запазим в тайна от другите. В емоционално отношение той предизвиква безпокойство и силно напрежение.

Още от древността Черната Луна е разглеждана като тъмната половина от характера на един човек. Според конкретния зодиакален знак, в който е попаднала при нашето раждане, може да се съди за сенчестите места от нрава ни и най-уязвимите ни места.

Зодии

Някои астролози смятат, че Лилит управлява сексуалните нагони, но за повечето специалисти от сферата тази точка от хороскопа показва кармичния урок, който трябва да научим в този живот.

По положението на Лилит може да се съди и за начина, по който ще намерим смъртта. Например, ако Лилит на един човек е в Овен, е много вероятно да почине при пожар. Ако е в Телец – смърт при нещастен случай в планина.

Черната Луна е онази мрачна страна от нас, която може да се анализира единствено чрез индивидуалния хороскоп. При някой хора тя попада във Везни, подтиквайки ги да нарушават закона, а при други в Скорпион – което провокира към нестандартни и странни сексуални наклонности.

На 17.02 Луната изгря във Водолей – точно ден преди Новолунието във въздушния знак, което ни дава шанса да сбъднем нашите мечти.

Рейтинг

5 3
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
вили
вили
19.02.2015 19:42
интересна тема.
3
0