Какво може да ни предскаже астрологията

хороскоп

Много хора остават разочаровани, след като посетят астролог, защото очакванията, които са имали, се разминават с това, което астрологията може да им предложи.

Специалистите по астрология казват, че разчитането на планетните аспекти, спрямо вашия рожден ден, няма как да ви отговори на въпросите Ще се омъжа ли за Иван? , Петър още ли ме обича? , Най-добрата ми приятелка ще ме предаде ли?

На подобни въпроси астролозите няма как да знаят отговора, защото използват методи, далечни от тези на ясновидството и екстрасенсите.

Зодии

Астрологията може да ви състави личен хороскоп или т. нар натална карта, съгласно датата, годината, часът и мястото ви на раждане. Тази карта показва силните и слабите страни на характера ви.

От нея може да научите също в коя професионална сфера ще се развивате най-добре и какъв би бил характерът на идеалния ви партньор. Това естествено не означава, че ако не намерите съвършенството, няма да бъдете щастливи.

Наталната карта описва с подробности вашите заложби, какви са рисковете за здравето ви, както и кои са уязвимите области на тялото ви, и върху кои негативни страни на характера си трябва да работите.

двойка

Астрологията може да предсказва кои ще бъдат силните ви периоди за конкретна житейска област. Това означава, че чрез методите на хороскопа може да се определи кога ще изпитате най-големите си любовни терзания и кога ще бъдете щастливи в любовта.

Астрологичните прогнози съветват още кога да стартирате нов бизнес, кога да купувате или продавате, кой е най-подходящият период за сватба, раждане и пътувания.

Астролозите съставят и хороскопи на съвместимост между двама души. Те са много точни в няколко аспекта, но няма как да отговорят дали съответният човек ще се влюби или ще ви намрази.

Хороскопите на съвместимостта показват дали с партньора имате еднакви интереси, ще успеете да удовлетворявате нуждите си, какво иска всеки един от вас от съответната връзка, как се допълвате в емоционален и сексуален план.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати