За какво лъжат зодиите
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»За какво лъжат зодиите

За какво лъжат зодиите

Лъжи
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Всички лъжем. За някои това е невинно изкривяване на истината, за други е начин на съществуване. Ако някой каже, че не лъже, знайте – излъгал ви е в очите.

Има характерен начин, по който зодиите не казват истината. Някои от тях лъжат повече. Ето и как да ги разпознаем.

Овен

Представителите на тази зодия най-често лъжат, за да се измъкнат от конфузна ситуация. Тяхната цел е да се спасят. Те не обичат да изглеждат непросветени или безотговорни и точно затова казват неща, които ще ги изкарат просветени.

Телец

Телците са стиснати. Те лъжат, за да запазят благосъстоянието си. Дори и да са получили заплата или бонус, те ще предпочетат да кажат, че нямат пукната пара в джоба си. Макар и да са готови да извървят километри, за да ви направят услуга, стане ли въпрос за пари, просто забравете за тях.

Близнаци

Най-много лъжат Близнаците. Те не казват истината, за да извлекат изгода от всяка ситуация. Характерно за тях е, че са царе на измислицата.

Рак

Представителите на тази зодия не са добри в лъжата. Известно е, че те по-скоро спестяват истината, отколкото да лъжат. Когато не могат да кажат истината, предпочитат да замълчат.

Зодия Лъв

Зодии

Лъвовете обичат да са център на внимание и точно затова лъжат – за да изпъкнат. Репутацията е всичко за тях и затова и всичките им лъжи са насочени главно в тази посока.

Дева

Жените Деви избягват да лъжат. Те са подредени и лъжата за тях не е в реда на нещата. Мъжките Деви обаче са царе на лъжите. Ако не им повярвате, можете да си навлечете яростния им гняв.

Везни

Везните обичат спокойствието. Те няма да ви излъжат, за да извлекат изгода. Напротив – техните лъжи са единствено с цел да ги оставите на спокойствие.

Скорпион

Истината за Скорпионите съответства с тяхната изгода. За да ви убедят в нея, представителите на тази зодия ще ви манипулират по най-безсрамния начин.

Стрелец

Стрелците обичат винаги да са прави, а действията им достоверни. За да постигнат тези цели, те ще кажат всичко, каквото е необходимо, дори и да е измислица.

Козирог

Козирозите лъжат за удоволствие. Представителите на тази зодия ще ви излъжат дори и само за да се забавляват след това от конфузните ситуации, в които ще изпаднете след думите им. Често те го правят дори и несъзнателно.

Водолей

Ако Водолей ви излъже, това означава единствено, че ви няма никакво доверие. Те са най-подозрителната зодия. Точно и затова те предпочитат да не кажат истината, отколкото да кажат нещо за самите себе си.

Риби

Рибите живеят в свой собствен свят. За да ви направят част от него, те ще кажат всичко необходимо да им повярвате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати